Spilltips for fotball-EM 2020

Også denne gangen vil spilltips spille en rolle i forbindelse med UEFAs fotball-EM 2021. I forbindelse med hver, store turnering, forenes nybegynnere og profesjonelle i det å nyte det vakreste i verden sammen. Det plasseres også ett eller annet sportsspill, slik at du er der det skjer og med litt hell kan vinne.

Mange tror at EM er en mindre versjon av fotball-VM siden Brasil og Argentina ikke er med. Sannheten er imidlertid at EM ofte gir seerne enda mer spenning og underholdning. Årsaken til dette er at de største og beste lagene i Europa er med. Turneringen har mer derbykarakter, og det er mye mer intenst for tilhengerne når de plasserer sine spilltips.

Stadig flere spiller odds på internasjonale fotballturneringer, enn på noen annen sportsbegivenhet. Bookmakerne vet dette og vil derfor tiltrekke seg så mange som mulig. Derfor kommer det til å være mange tilbud til både nye og eksisterende kunder. Fra forskjellige innskuddsbonuser, gratisspill, risikofrie spill til lotterier og andre kampanjer. Vi hjelper deg med å finne de beste tilbudene, de beste oddsene og de beste bookmakerne, slik at du bare vier deg til det som er moro.

Spilltips for EM 2021: Få mest mulig ut av sportsbetting

Sportsbetting er en meget konkurransedyktig bransje, og mer enn halvparten av den totale innsatsen plasseres på fotball. Denne kombinasjonen betyr at leverandører av sportsbetting ønsker å tiltrekke seg nye kunder i forbindelse med en begivenhet som EM 2021. Samtidig som de også får eksisterende kunder til å fortsette og spille på odds.

Fra en spillers ståsted er det derfor ingen bedre tid for å spille odds enn under EM. For å få mest mulig ut av sportsbettingen må du se deg om etter de beste tilbudene. I dette innlegget gir vi deg noen tips om hvordan du gjør dette effektivt.

Fordelen med nyregistrering

Nesten alle bookmakere tilbyr en velkomstbonus i form av en innskuddsbonus. Det er ingen hake knyttet til disse tilbudene, selv om de kommer med omsetningskrav. Konkurransen i markedet er hard, så hver bookmaker prøver å tiltrekke seg nye spillere og gjøre det like bra som konkurrentene.

Det faktum at nettbaserte spillselskaper har lavere kostnader sammenlignet med fysiske kommisjonærer, betyr at de har et større budsjett. Dette bruker de til sin fordel. Dermed tilbyr de ikke bare en velkomstbonus, men har også andre løpende kampanjer.

Spilltips

Derfor vil hvert spillfirma ha mange bonustilbud i forbindelse med EM, slik at du kan velge mellom mye. Dermed kan du velge den sportsbonusen som passer deg best. Disse tilbudene varierer fra gratisspill verdt 50 kroner til en innskuddsbonus på 150% opptil 1000 kroner.

På nettstedet vårt finner du en liste over bookmakerne som vi anbefaler. Husk å sjekke vilkårene før du benytter deg av et spesialtilbud. Bonusene kan ha begrensninger ved at de tildeles med minimumsinnsats, minsteodds, omsetningskrav, tidsperioder og hvilke innskudds- og uttaksmetoder som kan benyttes.

Spilltips for EM 2021 og spesialspill

Ved store sportsbegivenheter tilbyr mange bookmakere ved siden av sine viktigste velkomsttilbud, også forbedrede odds eller spesialspill. Disse kjører vanligvis samtidig og er stort sett turnerings- eller kampspesifikke.

Hvis du vil satse på et oddsmarked før turneringen starter (f.eks. turneringsvinner, gruppevinner og toppscorer osv.), så har disse tilbudene ofte bedre fortjeneste enn det mer generelle standardtilbudet.

Og hvis du satser på en enkelt kamp, vil du vanligvis få bedre tilbud (f.eks. 10 i odds på tysk seier mot Frankrike). Disse tilbudene har spesielle betingelser. Innsatsen er ofte begrenset, og gevinsten blir vanligvis utbetalt i gratisspill. Likevel er disse spillene morsommere og gir større merverdi til slutt.

Tilbud til eksisterende kunder

Det handler imidlertid ikke bare om nye kunder. Mange bookmakere på nettet gir også mange tilbud til eksisterende kunder i løpet av EM 2021. Dette gir de uavhengig av om du satser på kombinasjonsspill, treveisspill, begge lag scorer, første målscorer eller sluttresultat. Noen ganger kan du kontakte bookmakerne og spørre om nye spillmarkeder. I de fleste tilfeller er spillmarkedet klart for alle kunder etter 48 timer.

Hvis tilbyderne av sportsbetting ikke tok vare på sine eksisterende kunder, ville de aldri bli værende og spille odds der. De ville heller bytte til en annen leverandør og dra nytte av velkomstbonusen. Så hvis du har registrert deg på noen nettsteder og brukt velkomstbonusen, må du holde øynene åpne. Innimellom er det verdt å sjekke de løpende kampanjene som er åpne for alle kunder.

Her er noen av kampanjene å se etter for spilltips til EM 2021:

Gratisspillklubb:

Dette er et av de beste tilbudene for eksisterende kunder. Hvis du plasserer et visst antall spill på bestemte betingelser over en viss tidsperiode, vil du bli belønnet med ett eller flere gratisspill. For hyppige spillere som satser regelmessig, har disse klubbene ofte merverdi.

Kombo-forsikring:

Hvis du satser på et kombinasjonsspill, reduseres sjansene til å vinne. Dette fordi spillet regnes som tapt ved et kombinasjonsspill så snart et oddsspill ender feil. Hvis du fremdeles liker kombinerte spill og er ute etter store gevinster, bør du tenke på kombinertforsikring.

Kombinasjonsbonus og gratisspill:

Hvorfor ikke tjene mer penger hvis du er overbevist om kombinasjonsspillet ditt. Disse bonustilbudene gir deg større overskudd desto lengre kombinasjonsspillet er. Noen gratisspillklubber vil til og med gi deg gratisspill etterpå.

Målscorertilbud:

De fleste etablerte bookmakere tilbyr alltid sportsspill på målscorere. I større turneringer tilbyr de imidlertid bedre odds på kandidatene. Noen ganger betaler de tilbake innsatsen ved visse scenarier.

Oddsboost (forbedrede odds):

Bookmakerne tilbyr to forskjellige typer oddsboost. Den første typen er at sportsbettingleverandøren tilbyr forbedrede odds på et bestemt arrangement. Ved å gjøre dette aksepterer bookmakeren å ikke tjene penger, og noen ganger til og med gå i minus bare for å holde kundene fornøyde.

Pengene-tilbake-tilbud:

De fleste av disse tilbudene gir deg tilbake innsatsen i form av et gratisspill. Det er bedre enn ingenting, for med gratisspillet har du fortsatt muligheten til å tjene penger. Derfor er det alltid verdt å sjekke tilbudet på forhånd før du plasserer sportsspill. Det er forskjellige varianter av pengene-tilbake-tilbud. Eksempelvis «pengene tilbake hvis det blir straffesparkkonkurranse» eller «pengene tilbake hvis spiller X scorer» eller «pengene tilbake hvis det blir rødt kort» og mange flere.

Tilknyttede gratisspill:

Mange leverandører av sportsbetting gir deg tilknyttede gratisspill. Satser du for eksempel 100 kroner på et spill, mottar du et gratisspill verdt 50 kroner til bruk på et livespill. Eller du satser 100 kroner på kamp A og får et gratisspill verdt 100 kroner på kamp B. Igjen, det å se etter slike tilbud før du spiller, kan være lukrativt på lang sikt.

Gratisspill:

Det er mange gratis prediksjonsspill som utbetaler pengepremier når du vinner. Riktignok er ikke sjansene for å vinne store, men på langt nær så dårlige som i en loddtrekning. Alt du trenger for å benytte deg av dem er en konto. Bookmakerne går åpenbart i minus som et resultat av disse spillene, men de gjør det i håp om at du også velger å plassere flere sportsspill med egne penger. Hvis du bruker dem godt, kan du få et overskudd gratis.

Tilbud i forlengelsen:

Disse er veldig nyttige når det kommer til cupspillet. Noen bookmakere tilbyr deg forsikring hvis kamper går til forlengelse. Slik får du tilbake innsatsen hvis resultatet ikke er bestemt etter vanlig spilletid.

Spilltips

Spilltips EM 2021: Lisensierte leverandører av sportsbetting

I tillegg til å ha det gøy, handler sportsbetting også mye om tillit når det gjelder å velge riktig leverandør av sportsbetting. Spillerne vil vite hvor det er best å spille. Dernest er det viktig å vite hvilken bookmaker som har lisens og får lov til å operere regelmessig. Spillerbeskyttelse er også et viktig tema, så spillere bør alltid være nøye med å sjekke om bookmakeren gir tilstrekkelig informasjon om spillavhengighet. De anerkjente leverandørene av sportsbetting dedikerer en egen seksjon til spilleavhengighet, hvor de forklarer tegn og risiko. Det er mye viktigere at spillerne får hjelp raskt og enkelt når de trenger det. En anerkjent leverandør av sportsbetting kan for eksempel gjenkjennes ved at de vanlige koblingene og telefonnumrene til hjelpeorganisasjoner er klare og gjenkjennelige.

For med all kjærligheten og lidenskapen for sport og sportsspill, bør denne hobbyen fortsette å være et sunt tidsfordriv.

Spilltips for EM 2020: Spillstrategier

Liker du sportsbetting, bør du ikke bare være interessert i bonuser og spesielle kampanjer. Vi innrømmer at slike tilbud gjør betting fristende og mye mer attraktivt. Samtidig vet alle at å vinne til slutt er morsommere, så som spiller bør du kanskje følge en strategi for å få mer fortjeneste. For eksempel kan du forbedre innsatsen din ved å bestemme riktig tidspunkt for spill før kamp og livebetting, eller få bedre odds ved å sammenligne odds.

Her er de 10 beste spilltipsene for EM 2021 for hvordan du best plasserer EM-spill:

 • Det å vente på at EM 2021 kommer nærmere, betyr vanligvis at du får tilgang til bedre tilbud. Det betyr imidlertid ikke at du nødvendigvis automatisk får bedre odds, men mer informasjon betyr ofte bedre beslutninger. En uke før turneringens start har troppen vært klar lenge, og du vet hvilke spillere som vil være der. Skadestatusen er også kjent, slik at du kan vurdere sjansen for at f.eks. Mbappe eller Ronaldo blir toppscorer, hvis de går glipp av de to første kampene. Desto lenger på forhånd du tipper, desto større avvik og varians er det i markedet. Dette kan være både til din fordel og ulempe.
 • Selv om det virker opplagt, oppfordrer vi deg til å se etter de beste oddsene. Det er ikke engang mye arbeid. Likevel er det forståelig hvis du ikke har lyst til å sjekke nettstedet til alle sportsleverandører før hvert spill og kamp. Oddssammenligningen vil hjelpe deg. Vår widget viser for eksempel alltid de beste oddsene før hver kamp, slik at du bare kan klikke på den og lande direkte hos bookmakeren. Noen få klikk senere har du allerede registrert deg, mottatt velkomstbonusen og kan begynne å spille odds der.
 • Tenk på hvilket sportsspill du vil plassere innsatsen på på forhånd. I stedet for bare å gå til nettstedet og satse på spillmarkedene som tilbys. Hvis du har et bestemt spill i tankene og det ikke tilbys, kan du spørre bookmakerne om det. Hvis forespørselen din mottas i god tid – rundt 48 timer – er de fleste leverandører av sportsbetting fleksible nok til å håndtere den.
 • Dra nytte av tilbudene, men ikke spill fordi det er en bonus. Bonustilbudene og kampanjene er selvfølgelig ment å oppmuntre spillerne til å satse på en bestemt kombinasjon, en bestemt kamp eller en viss målscorer, men hvis du vil få mest mulig ut av det, må du først bestemme hva du vil få i fortjeneste. Så fortsett å se etter det riktige tilbudet. Det anbefales derfor å registrere seg hos flere leverandører av sportsbetting for å finne riktig tilbud.
 • Finn bookmakeren med de riktige grensene! Dette gjelder både innskudd og uttak samt spill og kampanjer. Hvis du liker å satse større beløp, bør du finne et online sportsspillfirma som ikke begrenser utbetalinger. Det finnes nemlig bookmakere som begrenser den maksimale utbetalingen per uke til 100 000 kr. Hvis du liker å satse mindre beløp, bør du også finne den rette bookmakeren som gjør det mulig. Det finnes bookmakere som krever minimumsinnsatser på 20 til 50 kroner. Minimumsbeløpet for innskudd og uttak er vanligvis 100 kroner, men det finnes absolutt leverandører som ligger både over og under denne grensen.
 • Tilbud betyr ikke alltid det beste tilbudet. Det er tilfeller der en bookmaker tilbyr forbedret odds på f.eks. 5,60 og en annen bookmaker tilbyr vanlig odds på 5,65 på det samme spillet. I dette tilfellet skal det være klart hvem du skal velge.
 • Alternative spillmarkeder og innsatstyper kan bidra til å øke fortjenesten din. Hvis du under EM 2021 vil satse på spillet Frankrike mot Tyskland, kan det være lurt å plassere et Begge-lagene-scorer-spill. Gruppespillet foregår i München, så det tyske landslaget har fordelen av hjemmekamp som muligens gjør at de scorer et mål. På den annen side, med Kylian Mbappe, har vi en spiller som av bookmakerne blir ansett som en kandidat til toppscorertittelen. Den engelske bookmakeren Betfair tilbyr for eksempel, odds på 10,00 på Mbappe. Det er derfor en mulighet for at begge lagene scorer, selv om sluttresultatet er relativt åpent. I dette tilfellet vil «begge lagene scorer» ikke være et dårlig valg.
 • En annen strategi som øker vinnersjansene, er systemspill. Er du tilhenger av å plassere flere spill på en tippekupong og plassere dem som en kombinasjon, vet du sannsynligvis at risikoen for å tape innsatsen er relativt høy. For å få en anstendig fortjeneste, må du velge flere spillmarkeder med høy sannsynlighet eller lave spillodds, for eventuelt å få en fortjeneste. Systemspill er ofte et billig alternativ for å få fortjeneste selv med ett eller to feil resultater.
 • Live betting og cashout-funksjonen kan man som spiller også bruke som en fordel. Du kan etter som kampen utvikler seg, plassere et spill og få det utbetalt tidlig hvis kampen utvikler seg positivt. For eksempel er Tyskland favoritten i kampen mot Ungarn, men hvis Ungarn scorer i løpet av de første ti minuttene, kan det antas at Tyskland vil utøve mer press. Du kan plassere et livespill på at Tyskland scorer neste mål, og ta cashout hvis du vinner eller hvis trenden er økende. Beløpet kan satses igjen på dette eller et annet spill for å maksimere fortjenesten.
 • Det siste av våre spilltips er et veldig viktig ett. Hvis du reiser i løpet av EM 2021, er det stor sannsynlighet for at du ikke vil kunne spille fra utlandet. Dette skyldes hovedsakelig lovene og lisensavtalene i de respektive landene. I slike tilfeller bør du plassere sportsspill før du drar for å være på den sikre siden. Mange entusiastiske spillere har kommet på ideen om å logge på via VPN og plassere spill. Husk at ved å gjøre dette bryter du vilkårene til leverandøren av sportsbetting. De fleste bookmakere vil holde tilbake gevinstene dine og blokkere kontoen din for brudd på bruksvilkårene.

I denne artikkelen analyserer vi de beste vinnerkandidatene i EM 2021. Vi vurderer også de beste vinneroddsene i EM 2021 så vel som de sterkeste kandidatene. I skrivende stund er Frankrike favoritten til å vinne fotball-EM og kunne løfte pokalen. Klarer de det, følger de opp seieren i verdensmesterskapet i 2018 på best mulig måte.

Vinnerodds for EM 2021

LandLeoVegasBet365NordicBetBetssonStake
Frankrike6,005,506,006,005,50
England6,406,006,006,005,80
Belgia7,007,006,506,506,80
Tyskland10,008,008,008,008,30
Spania10,008,509,009,008,55
Portugal9,009,009,009,009,10
Italia12,0012,0012,0012,0011,40
Nederland15,0013,0012,0012,0012,90

Hvem vinner EM 2021?

Hvis vi skulle gå etter statistikken ville den beste antagelsen være en finale mellom Tyskland og Spania, ettersom de har spilt i 10 av 15 finaler (dog kun en gang mot hverandre. I 2008). Imidlertid er fotball, som folk flest vet, mer enn bare statistikk, og begge landene har vaklet litt de siste årene. Spania ble slått ut i åttendedelsfinalen både i EM i 2016 og i verdensmesterskapet i 2018. Tyskland sjokkerte fotballverden ved å havne sist i gruppen i gruppespillet i verdensmesterskapet i 2018, til tross for at de var en av favorittene til å vinne hele turneringen. Nedenfor kan du se bookmakernes topp fem av storfavorittene til å vinne EM 2021.

Spilltips: Frankrike

Som regjerende verdensmester er Frankrike selvfølgelig store favoritter til å revansjere det skuffende nederlaget i finalen mot Portugal for fem år siden. Ifølge bookmakerne kan de potensielt kalle seg vinnere av EM 2021. Det franske landslaget har stjernespillere i alle posisjoner, og de fleste alternativene/innbytterne har også massevis av talent og/eller erfaring.

Med navn som Hugo Lloris i mål, Benjamin Pavard og Raphael Varane i forsvar, Paul Pogba og N’Golo Kanté på sentral midtbane og ess som Antoine Griezmann og Kylian Mbappé i angrep, kan franskmennene levere en vanvittig stjernespekket oppstilling.

Legg til det faktum at de i Didier Deschamps også har en erfaren og rutinert landslagssjef, som har vært sjef for Frankrike i 9 år i EM. Dette gir en veldig solid kjerne. Frankrikes største potensielle snubletråd kan godt vise seg å være selvtilfredshet og/eller høye forventninger.

Spilltips: England – første pokal siden 1966?

Da Gareth Southgate og Three Lions kom til semifinalen i verdensmesterskapet i 2018, markerte det slutten på to tiår med ørkenvandring for England, med den ene skuffelsen etter den andre. Før det hadde ikke England kvalifisert seg til en semifinale i en større turnering siden 1996, hvor de ble slått ut på straffesparkkonkurranse mot Tyskland. I 1996 var det nettopp Gareth Southgate som bommet på den avgjørende straffen.

Nå ser det bedre ut for England med et angrep som endelig ser ut til å ha ganske stor scoringsevne. Det var en sjeldenhet under tidligere trenere som Sven-Göran Eriksson og Fabio Capello, som var mer opptatt av de defensive sidene av spillet. Den unge angrepslinjen med spillere som Marcus Rashford, Raheem Sterling, Jadon Sancho og skarpskytteren Harry Kane, har ved flere anledninger vist mye mer enn de mange forskjellige konstellasjonene i de to foregående tiårene. Troppen er noe tynnere enn mange av de andre lagene i topp fem, så noen få skader kan potensielt velte korthuset. I skrivende stund er imidlertid England blant favorittene.

Spilltips: Belgia

I likhet med England fikk Belgia et sårt tiltrengt comeback i verdensmesterskapet i 2018. Før det hadde det lille landet med de mange stjernespillerne måttet lytte til «dette året er året vårt». Gang etter gang endte det i skuffelse.

Skjønt ikke i verdensmesterskapet i 2018, hvor Romelu Lukaku, Eden Hazard og resten av den stjernespekkede oppstillingen blant annet slo ut Brasil, før de måtte gi tapt mot Frankrike i semifinalen. Belgia har mange spennende unge spillere i troppen. Samtidig har den også noen nøkkelspillere (Toby Alderweireld, Jan Vertonghen og Dries Mertens), som dette europamesterskapet kan være deres siste mulighet til å vinne noe i.

Spilltips: Tyskland

Joachim Löw overlevde ydmykelsen i forbindelse med verdensmesterskapet i 2018, men spillere som Jerome Boateng gjorde det ikke. Tyskland som er i ferd med et stort generasjonsskifte, og som i skrivende stund bare har tre spillere over 30 år i troppen (Manuel Neuer, Mats Hummels og Thomas Müller), har vært gjennom ganske mye uro de siste årene.

Heldigvis er det nok talent i de tyske rekkene, med unge Kai Havertz som det siste stjerneskuddet til å få frem potensialet sitt. I likhet med Spania mangler imidlertid også Tyskland den åpenbare målscoreren.

25 år gamle Timo Werner ser ut som en mulig kandidat til tysk skarpskytter, men han har fortsatt ikke klart å score 30 mål på en sesong på klubbnivå. Serge Gnabry med 8 mål i EM-kvalifiseringen har vist seg å være Tysklands målfarligste spiller så langt.

Tidligere EM-vinnere

Det er alltid en god idé å ta et historisk blikk på tidligere EM-vinnere. La oss starte med en oversikt over dem og se hva vi kan trekke ut av den:

ÅrVinnerAndreplass
2016PortugalFrankrike
2012SpaniaItalia
2008SpaniaTyskland
2004HellasPortugal
2000FrankrikeItalia
1996TysklandTsjekkia
1992DanmarkTyskland
1988NederlandSovjetunionen
1984FrankrikeSpania
1980Vest-TysklandBelgia
1976TsjekkoslovakiaVest-Tyskland
1972Vest-TysklandSovjetunionen
1968ItaliaJugoslavia
1964SpaniaSovjetunionen
1960SovjetunionenJugoslavia

Totalt sett har det vært ti forskjellige vinnere av EM i løpet av de 15 gangene turneringen har blitt arrangert. Det skiller seg mye fra verdensmesterskapet, der det kun er blitt åtte forskjellige vinnere i løpet av 21 finaler. Hvem har vunnet EM flest ganger? Der er det dødt løp mellom Tyskland og Spania.

Land etter antall EM-titler

RangeringLandGullmedaljerSølvmedaljerBronsemedaljer
1Tyskland332
2Spania310
3Frankrike201
4Sovjetunionen130
5Italia121
6Portugal113
7Nederland104
8Tsjekkia102
9Danmark101
10Hellas100

Kun tre lag har vunnet EM mer enn en gang. Tyskland har deltatt i seks av 15 finaler, og selv om halvparten av disse er endt med tap, er det absolutt en imponerende rekord. Sovjetunionen har den tvilsomme æren av å ha tapt like mange finaler som tyskerne. Nederland har røket ut i semifinalen fire ganger, og har dermed den uflatterende rekorden.

De største (fotball) nasjonene som ennå ikke har vunnet fotball-EM er England og Belgia. Belgierne var nærmest med finaletapet i 1980, mens Englands semifinalenederlag hjemme mot Tyskland i 1996, er deres beste resultat sammen med tredjeplassen i 1968. For øvrig er det nok et avvik fra verdensmesterskapet som er verdt å merke seg. Seks ganger er et verdensmesterskap blitt vunnet av vertslandet, mens dette kun har skjedd tre ganger i fotball-EM. Det skjedde i Spania i 1964, Italia i 1968 og sist i EM i Frankrike i 1984.

Hvordan ser dagens odds for vinner av EM 2021 ut?

Akkurat nå har de fem favorittene odds mellom 5,50 og 10,00. Dette betyr at favorittene anslås å ha mellom 18,18 % og 10 % sjanse til å ende opp som vinnere av EM 2021. Hvis du er ute etter en outsider eller underdog til å vinne fotball-EM, kan det være verdt å se nærmere på Portugal, Italia eller Nederland. De har odds mellom 9,00 og 15,00 akkurat nå, noe som betyr at de har mellom 11,11 % og 6,66 % sjanse til å kunne løfte pokalen i sommer.

EM 2021 Velkomsttilbud

OPP TIL 3000 KR BONUS

 
 • Stort utvalg av odds
 • Enkel og lynrask Live Betting
 • Innovative mobile løsninger
 

OPP TIL 1000 KR SPILLKREDITTER

 
 • Ledende bookie av sportsbetting
 • Tidlig utbetaling
 • Live Stream
 

OPP TIL 4000 KR BONUS

 
 • Kryptovalutaer
 • Live Casino
 • UFC-partner