Ønsker du å være til stede under sommerens fotball-EM? Sørg for at du får mest mulig ut av dine oddsspill med våre tips om EM 2021. Her hos EM 2021 Odds har vi analysert sjansene for alle og enhver ved å se nøye på lagenes form, nøkkelspillere og tidsplan, for å avgjøre hvilke lag som mest sannsynlig går videre fra gruppespillet og som vil gjøre det bra i utslagsrundene.
Fotball-EM er en av de største internasjonale fotballturneringene i verden. Bare Bare FIFAs verdensmesterskap FIFAs verdensmesterskap er større. De fleste av verdens mest prestisjefylte fotballag er europeiske. I EM finner du giganter som Tyskland og Spania pluss andre landslag som Portugal, Frankrike, England og Nederland, som alle konkurrerer om muligheten til å løfte pokalen. Med 20 kamper fordelt på tolv vertsbyer, bør Europamesterskapet i 2021 bety mye spenning og flere oddsspillmuligheter.

Les mer

På denne siden finner du alle detaljene i våre bettingtips og hvordan du får mer ut av oddsspillene dine. Vi forklarer hva et bettingtips er, hvilken typer spilltips som er tilgjengelige og hvorfor du kan stole på våre bettingtips. Vi forklarer også hvordan du finner den beste verdien på EM 2021-odds samt generelle tips for å oddsspill på året fotball-EM.

Hva er bettingtips?

Et bettingtips er et råd om hvilket oddsspill du skal velge. Det er gitt av en ekspert eller tipster som ofte hevder å være mer kunnskapsrik enn bookmakernesom setter oddsen . Når du plasserer et oddsspill er det alltid lurt å basere innsatsen din på meningen til en ekspert, hvis du vil ha den beste muligheten for at spillet ditt skal ende med suksess. I mange tilfeller vil tips om spilling være basert på nøkkelinformasjonen om hvert lag, som veier opp deres relative sannsynlighet for suksess sammenlignet med oddsen som er satt av bookmakerne.
Bookmakere, enten de er nett- eller landbaserte, baserer generelt oddsen rundt den underforståtte sannsynligheten for en idrettsbegivenhet, selv om oddsen også vil forandre seg avhengig av hva folk satser på. Bookmakere setter oddsen nøye og forsiktig for å oppnå maksimal fortjeneste, men det betyr ikke at de er feilbare.
I mange tilfeller vil bookmakernes odds i stor grad favorisere et lag basert på lagets nåværende form. Dette uten å se på andre faktorer som skader eller hvordan lagene gjør det i innbyrdes oppgjør. Ved å se på all data og statistikk fra tidligere kamper, nyheter om laget og form, kan tipstere foreslå hvilket spill du skal velge og finne den beste verdien for deg.
Hvis du vil tjene penger på sportsbetting må du vanligvis bruke mye tid og krefter på å undersøke lagene og sjansene deres. Ved å lytte til en tipster kan du redusere mengden arbeid som du må legge ned. Forutsatt at du har en pålitelig tipster som bruker data for å komme til konklusjoner om hvilket oddsspill du skal velge, får du sjansen til å tjene mer på EM sportsspillene dine.

Typer spilltips som vi tilbyr

For EM 2021 har vi brukt mye tid på å analysere hvert av lagene, spillerne og landslagssjefene for å bestemme de potensielle utfallene for hver kamp. Gjennom å se på form og innbyrdes oppgjør, har vi kommet opp med noen av våre beste bettingtips for EM 2021. Tips som vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av dine oddsspill.
Siden EM er en av verdens største fotballkonkurranser, tilbyr de fleste bookmakere bookmakere et stort utvalg av forskjellige oddsmarkeder som du kan satse på. Som et resultat av dette har vi mange forskjellige typer tips du kan velge mellom. Hvert av våre tips legger til grunn dataene om hvert lag så vel som oddsen, for å gi deg den beste sjansen til å plassere vellykkede oddsspill. Dette er noen av de viktigste bettingtipsene vi tilbyr:

Turneringsvinner/outright

Dette er et av hovedmarkedene for oddsspill i forbindelse med EM 2021, og et favorittspill hos mange oddsspillere. Akkurat nå regnes Frankrike og England som favoritter. Frankrike vant verdensmesterskapet i 2018, mens England har et stjernespekket lag.
Når vi velger hvilket lag vi tror vil vinne turneringen, ser vi på gjeldende form for hvert lag sammen med prestasjonene i tidligere turneringer. På toppen av dette vurderer vi kvaliteten på lagets spillere og hvordan troppen ser ut sammenlignet med andre lag. Til slutt ser tipsene våre på gruppen som hvert lag er i, siden dette kan påvirke hvor gunstig et lags muligheter er, og hvilket momentum de kan bygge opp i løpet av turneringen.

Toppscorer

Gullstøvelen blir vunnet av spilleren som scorer flest mål i løpet av turneringen. Vanligvis blir denne tittelen vunnet av en spiller på et av de beste lagene, siden sjansen for å score flere mål er større desto flere kamper som spilles. Dette er et populært oddsmarked å satse på, ettersom det ikke bare er et spill på den beste spilleren. Du må også ta i betraktning laget de spiller for og kvaliteten rundt dem.
Akkurat nå regnes Kane som favoritt til toppscorertittelen, men spillere som Lukaku, Ronaldo og Mbappe er ikke langt bak. Våre tips ser nøye på styrken til spillerne og laget de spiller for, samt lagene de spiller mot. De som vinner Gullstøvelen, er ofte så heldige at de spiller mot svakere lag i gruppespillet.

Turneringens spiller

Gullballen tildeles spilleren som er kåret til den beste i turneringen basert på spillernes prestasjoner gjennom hele konkurransen. Dette er generelt mye vanskeligere å forutsi, men det er veldig gøy å spille odds på grunn av turneringens og prisens uforutsigbarhet.
I likhet med prisen som toppscorer, går prisen for turneringens beste spiller generelt til en spiller på et lag som kommer langt i turneringen. Ofte går den til en spiller på det vinnende laget eller en spiller på et mindre lag som overgikk forventningene. Våre Gullballtips vurderer formen til de beste spillere som er med i turneringen for å finne ut hvem som har den beste sjansen til å gjøre fremtredende forestillinger.

Kampresultat

Et oddsspill på kampresultat er innsats på enten uavgjort eller seier for hjemmelaget eller bortelaget. Dette er en av de vanligste typene av EM 2021-tips, spesielt i gruppespillet, hvor kampene har en tendens til å være lettere å forutsi. Spådommer er basert på styrken til de to lagene, så vel som deres nåværende form i turneringen. Det er også viktig å vurdere oddsen når du gjør et tips, ettersom et lag med stor sannsynlighet for å vinne, ikke nødvendigvis er et godt tips på grunn av et lavt utbetalingspotensial.

Totalt antall mål

Totalt antall mål er en av de mest populære måtene å spille odds på fotball på. Det går ut på at oddsspillerne velger over eller under et bestemt antall mål som scores i løpet av en kamp. Tips for totalt antall mål baserer seg vanligvis på form, samt vurderer også den relative styrken til begge lagenes angrep og forsvar. Turneringskamper har også en tendens til å ha et lavere antall mål i gjennomsnitt per kamp. Dette gjelder spesielt i utslagsrundene hvor begge lagene spiller forsiktig. Vi tar hensyn til dette i tipsene våre, og hjelper deg med å velge riktig alternativ for totalt antall mål i en kamp.

Går videre

I EM 2021 er det seks grupper bestående av fire lag. Av disse lagene er det bare de to beste i gruppen som er garantert å gå videre fra gruppespillet. Oddsspillere kan selvsagt satse på om de tror at et lag går videre fra gruppen sin eller ikke. Dette byr på mange interessante oddsspill når du prøver å gjette på hvilke lag du tror vil gå videre til utslagsrundene i turneringen. Våre tips vurderer den totale styrken i gruppen så vel som styrken til laget, samt deres tidligere prestasjoner i gruppespill.

Flest kort

Et litt unikt spillalternativ som lar deg velge hvilket lag du tror vil bli tildelt flest røde og gule kort i løpet av turneringen. Ikke alle bookmakere tilbyr dette oddsmarkedet ettersom det er mindre og mer nisjepreget, men det er veldig gøy å prøve og forutsi hvilket lag som pådrar seg flest disiplinære reaksjoner. Vanligvis er dette et lag som går relativt langt i turneringen samtidig som det spiller mesteparten av kampen uten å ha ballen. Dette oddsspillet er vanskelig å forutsi, men for å kunne gjøre det ser våre tipstere på statistikken over disiplinære reaksjoner for hvert lag i turneringen og tidligere turneringer. Vi vurderer også hvilke lag som med mindre sannsynlighet kommer til å dominere kampene med ballbesittelse, ettersom det er mer sannsynlig at de begår feil når de prøver å vinne tilbake ballen.

Riktig resultat

Riktig kampresultat er et av de vanskeligste spillene å forutsi nøyaktig. Som et resultat er utbetalingene generelt mye større enn for andre typer innsatser. Når vi kommer med våre tips om riktig resultat, vurderer vi formen til hvert lag og hvordan de har gjort det i innbyrdes oppgjør tidligere for å se om det er et mønster i resultatene. Vi vil også se på faktorer som nøkkelspillere samt den offensive og defensive statistikken for å bestemme det mest sannsynlige sluttresultatet.

Gruppe med flest mål

Et annet morsomt marked å spille odds på, er hvilken gruppe du tror det scores flest mål i under gruppespillet av turneringen. Gruppen med flest scorede mål er vanskelig å forutsi, men det er ofte en gruppe som har flere lavere rangerte lag, eller en gruppe der to eller flere lag har dårlig statistikk defensivt. Vi ser på alle detaljene for å avgjøre hvilken gruppe som har størst sjanse til å bli en målfest.

Hvorfor du kan stole på bettingtips

Vi bruker vår ekspertise innen fotball og betting i praksis for å gi deg de beste tipsene til EM 2021, men hvordan vet du at våre tips kan stoles på? Her er de viktigste grunnene til at du kan stole på våre bettingtips:
 1. Vi tar ikke betalt for tipsene våre - Noen nettsteder tar betalt av brukerne for at de skal kunne se tips om betting. Hos oss er imidlertid alle tipsene tilgjengelige gratis ettersom vi vil hjelpe folk med å få mest mulig ut av deres oddsspill.
 2. Vi har mye erfaring med fotballbetting - Teamet vårt har mange tiår med samlet erfaring når det kommer til oddsspill på fotball og fotball-EM. Vi vet hvordan du kan finne spill med god verdi og hva du skal se etter når du skal forutsi utfallet av en kamp.
 3. Vi har gjort omfattende undersøkelser av hvert lag - Vi baserer oss ikke bare på erfaring, vi vurderer også sjansene til hvert lag nøye og ser på alle detaljene. Vi går ikke glipp av noe, og vi har utarbeidet spillguider for alle lagene og nøkkelspillerne. Det hjelper deg med å plassere oddsspill basert på informasjon.

Hvordan finne den beste verdien på oddsspill i EM 2021

I tillegg til å bruke bettingtips, finnes det noen andre måter å få mest mulig ut av oddsspillene dine i EM 2021 på. Nøkkelen er å se etter verdien i oddsen. Det vil si at du ser etter avvik mellom bookmakernes odds og den faktiske sjansen for en hendelse.
Et eksempel på spillverdi kan være at du ser at Harry Kane tilbys for 4,00 til å score når som helst mot Skottland. Samtidig scoret han forrige gang han spilte mot dem, og han er i kjempeform for tiden. Dette antyder at sjansen er stor for at han scorer i løpet av 90 minutter, spesielt med tanke på at England er det sterkeste laget. Resultatet av all denne informasjonen er at det vil være mye verdi i å satse til 4,00 i odds på at Kane scorer.

Hvis du vil finne den beste verdien, kan du følge disse tipsene:

 • Velg et nettsted med gode EM odds z– Det å velge riktig bookmaker er en av de viktigste faktorene for å få verdi ut av dine oddsspill på. Oddsbetingelsene for det samme oddsspillet kan variere mye mellom nettsteder. Derfor ønsker du å sjekke ut flere forskjellige nettsteder for å se hvilke som gir den beste verdien. Ta en titt på våre vurderinger av bookmakere på nettet for å finne nettsteder med de beste Euro2021-oddsene.
 • Gjør undersøkelser - Selv om du bruker tips, er det fremdeles en god idé å gjøre dine egne undersøkelser. Ikke overtenk ting, men vurder hvordan laguttak, skader og andre faktorer kan påvirke resultatet av en kamp. Det meste av informasjonen du trenger er tilgjengelig online, inkludert her på siden vår.
 • Få mest mulig ut av vinnerspill (each-way outrights) - Hvis du spiller odds på turneringsvinneren, toppscorer eller beste spiller i turneringen, ikke glem at du kan plassere et each-way-spill på de fleste sider. Dette dobler innsatsen din, men i og med at du spiller på både vinner og plassering på en og samme kupong, betyr det at du vinner selv om valget ditt kommer på andre eller tredje. Dog blir utbetalingen lavere.
EM 2021 Velkomsttilbud

OPP TIL 3000 KR BONUS

 
 • Stort utvalg av odds
 • Enkel og lynrask Live Betting
 • Innovative mobile løsninger
 

OPP TIL 1000 KR SPILLKREDITTER

 
 • Ledende bookie av sportsbetting
 • Tidlig utbetaling
 • Live Stream
 

OPP TIL 4000 KR BONUS

 
 • Kryptovalutaer
 • Live Casino
 • UFC-partner