#1
Bonus
3000 kr
#2
Spillkreditter
1000 kr
#3
Bonus
1000 kr + oddsboost
#4
Bonus
1000 kr
#5
Bonus
4000 kr
#1
Bonus
3000 kr
#2
Spillkreditter
1000 kr
#3
Bonus
1000 kr + oddsboost
#4
Bonus
1000 kr
#5
Bonus
4000 kr

Knockout Odds

Etter ett års forsinkelse er det klart for fotball-EM i sommer, og turneringen bør bli bedre enn noen gang tidligere. EM 2021 sparkes i gang den 11. juni, noe som er nøyaktig ett år senere enn opprinnelig planlagt og live odds på turneringen vil spille en viktig rolle.. Turneringen ble utsatt på grunn av koronaviruspandemien som førte til at europeiske klubber måtte fullføre ligasesongen i løpet av sommeren 2020, etter mange uker uten kamper.

Mens EM ble flyttet i tid, har det ikke skjedd noen større endringer i UEFAs opprinnelige plan om å avvikle kampene over hele kontinentet. Det betyr at denne turneringen vil bli spilt på flere arenaer i land over hele Europa. For tiden planlegges det kamper på elleve stadioner i elleve byer. Det vil bli tillatt med publikum, selv om de fleste stadionene langt ifra vil benytte den fulle kapasiteten. Likevel vil dette gi fotballtilhengere over hele Europa sjansen til å se noen av de beste lagene i verden spille.

Selv om måten turneringen avvikles på med tanke på arrangørbyer er forskjellig fra tidligere, er selve formatet likt med EM i 2016. Det betyr tjuefire deltagende lag som er delt inn i seks grupper i den innledende fasen av turneringen. De to beste lagene i hver gruppe går videre til utslagsrundene. Det samme vil de fire beste lagene som ender på tredjeplass i sin gruppe gjøre. Utslagsrundene starter med åttendedelsfinalene, deretter kvartfinalene, semifinalene og til slutt EM-finalen. Mens gruppespillkampene og de to første utslagsrundene vil bli spilt over hele kontinentet, skal de to semifinalene samt finalen spilles på Wembley Stadium.

Her hos EM 2021 Odds har vi satt oss mål om å gi deg de beste tipsene for oddsspill på EM 2021. Våre fotballeksperter har sett på og studert sporten i mange år, og denne ekspertisen benyttes til å forutsi utfallet av kampene. Vi hjelper fotballfansen med å plassere vellykkede sportsspill, i tillegg til å gi vurderinger av bookmakere på nettet og sportsbettingsbonuser. På denne siden ser vi på odds for EM 2021. Det inkluderer hvor du finner de beste oddsene samt hvilke odds som gir den beste verdien.

Odds på EM 2021

For øyeblikket er oddsene som tilbys for EM 2021 for det meste begrenset til vinneren av turneringen pluss kampresultatene fra åpningskampene. Noen nettsteder tilbyr også odds på hvilke lag som vil gå videre fra gruppespillet og hvem som ikke vil gjøre det. Når vi kommer nærmere turneringen vil antallet spillmarkeder øke.

I markedet for spill på vinneren av fotball-EM, er det England og Frankrike som ses på som like store favoritter på de fleste nettsteder. De fleste bookmakere har odds på 6,00 for både England og Frankrike som vinner av EM. Andre igjen tilbyr odds på 6,50 for turneringsseier til Frankrike. England har aldri vunnet europamesterskapet i fotball, men de fleste eksperter er enige om at dette er deres beste mulighet noensinne. England har en fantastisk tropp med mange talentfulle spillere. I VM i 2018 endte de på fjerdeplass. I tillegg vil både semifinalene og finalene i EM 2021 bli spilt på Wembley Stadium, noe som gir England fordelen av hjemmebane om de fremdeles er med i turneringen.

Samtidig kan ikke Frankrike utelukkes. Spesielt ikke etter deres dominerende prestasjoner under verdensmesterskapet i 2018. I VM beseiret de Kroatia 4-2 i finalen, og de var uheldige som ikke vant EM i 2016. Mange som følger med på fotball føler at Frankrike kan være et av de få lagene som kan vinne EM mens de er regjerende verdensmester.

De andre favorittene i EM 2021 er Belgia, Tyskland, Spania, Portugal og Italia. Belgia har en utmerket tropp med mange kvalitetsspillere i nøkkelposisjoner. De er kanskje ikke like sterke som i foregående år, men spillere som Lukaku og De Bruyne har bare blitt bedre. Samtidig er Tyskland betydelig svakere enn da de sist vant EM i 1996, men de er fortsatt i stand til å slå hvilket som helst av de beste lagene i verden.

Spania er heller ikke den dominerende kraften de pleide å være, men de har en utmerket samling av unge spillere som er kommet inn på laget. Der vil de bli hjulpet av tilstedeværelsen til kapteinen Ramos, som har vunnet både verdensmesterskapet og europamesterskapet med Spania. Til slutt har du Portugal. Laget som på en eller annen måte klarte å vinne EM i 2016, til tross for at de ikke vant en eneste kamp før i utslagsfasen. Mange føler at de var heldige som slo Frankrike i finalen, men de viste mye defensiv besluttsomhet. Denne gangen har de en enda bedre tropp.

Hvilke oddsspill i EM 2021 gir den beste verdien?

Det er mange tilgjengelige markeder å satse på i EM utover spill på vinner av turneringen. De fleste store bookmakere tilbyr odds på toppscorer, den beste spilleren, hvilke lag som går videre fra gruppespillet samt betting på konkrete kamper.

Hvis du ikke har spilt odds på fotball-EM tidligere, kan det være vanskelig å vite hvilket oddsmarked som er det beste. Avhengig av hvordan du liker å spille odds samt dine personlige preferanser, vil noen markeder være bedre enn andre. I tillegg til dette kan du ofte finne bedre verdi i noen markeder enn i andre. Vi har laget en liste over noen av de mest verdifulle bettingmarkedene for EM 2021, slik at du vet hva du skal se etter.

 • Totalt antall mål – Dette er et spill du kan plassere på konkrete kamper hos de fleste nettsteder. På noen nettsteder kan du også satse på totalt antall mål i en gruppe, noe som kan være interessant å satse på. Totalt antall mål lar deg velge over eller under et bestemt tall for å forutsi hvor mange mål du tror vil bli scoret. Dette gir mer verdi enn de fleste andre markeder fordi det generelt er lettere å forutsi en kamp med mange eller få mål. De fleste kampene i EM vil være ganske jevnspilte. Spesielt i utslagsfasen, noe som betyr at det i gjennomsnitt vil være få scoringer. Likevel er det noen lag som ofte går imot denne trenden, spesielt hvis de står overfor et mye svakere lag. Sørg for å sjekke statistikken for innbyrdes oppgjør samt lagenes form når du plasserer dine oddsspill på totalt antall mål, da disse virkelig vil hjelpe deg med å forutsi kampene.
 • Toppscorer – Markedet for toppscorer lar deg velge hvilken spiller du tror avslutter turneringen med flest scoringer. På generell basis vil dette være en av spillerne på et lag som går langt i turneringen, og som regel vil det alltid være en spiss. Spillere som tar straffer har en fordel i kampen om denne utmerkelsen, men du må være oppmerksom på at straffer som blir scoret under straffesparkkonkurranser ikke teller med. Akkurat nå er Harry Kane favoritt til å sikre seg Gullstøvelen med 6,00 i odds. Oddsspill på Romeulu Lukaku er sannsynligvis et smartere valg siden Belgia møter svakere motstand i gruppespillkampene. Odds på 9,00 gjør at den potensielle utbetalingen blir mye større.
 • Laget går videre fra gruppespillet – Du kan også spille odds på laget eller lagene som du tror vil klare å overleve gruppespillet og kvalifisere seg for utslagsrundene. De fleste store sportsbettingsider tilbyr oddsspill på både hvilke lag du tror vil gå videre samt hvem som må reise tidlig hjem fra turneringen. Dette kan være en fin måte å finne oddsspill med verdi på. Spesielt ved å spille på at de undervurderte lagene går videre. Et eksempel på dette er Ukraina som var i flott form under EM-kvalifiseringen og som har en utmerket mulighet til å vinne sin gruppe. Deres hovedutfordrer er et relativt svekket nederlandsk lag. Til tross for dette har bookmakerne satt odds på 6,00 på at Ukraina vinner gruppen.

Slik finner du de beste oddsene for EM 2021

Har du lyst til å spille odds på EM 2021? I sommer er det mange kamper å satse på i Europas største fotballturnering for landslag. Med tjuefire deltakende lag i dette europamesterskapet får du rikelig med bettingmuligheter. De fleste store bookmakerne tilbyr mange spillalternativer. Alt du trenger å gjøre er å velge en god bookmaker og plassere oddsspillene dine.

Det er mange bookmakere online, og stort sett alle av dem vil tilby odds på fotball-EM. Det betyr at du vil ha mange nettsteder å velge mellom hvis du vil registrere deg og spille odds. Problemstillingen er å vite hvilken bookmaker som er best. Uten å foreta timevis med undersøkelser, kan det være vanskelig å vite hvilke bettingsider som er pålitelige og hvilke som tilbyr de beste oddsene. Heldigvis har vi gjort prosessen mye enklere for deg ved å vurdere noen av Norges beste sportsbettingsider på nettet som tilbyr odds på EM 2021.

Når vi vurderer en online bookmaker, vurderer vi følgende faktorer for å være sikre på at det er verdt å registrere seg:

 1. Registreringsbonus og kampanjer – De fleste nettsteder tilbyr en registreringsbonus til nye brukere. Det kan være en fin måte å komme i gang med noen gratis oddsspill på. Vi sjekker ut registreringstilbudet til nye spillere for å sikre at det gir stor verdi og ikke har noen kompliserte begrensninger.
 2. Spillmarkeder og odds – De tilgjengelige spillmarkedene og oddsen er det viktigste innholdet hos enhver bookmaker. Vi sjekker tilgjengeligheten av markeder for de store idrettene og ser på hva slags odds nettstedet tilbyr sammenlignet med andre nettsteder.
 3. Odds på EM 2021 – Hvis du vil satse på EM må du selvsagt sjekke oddsen for EM 2021 også. Når vi vurderer en bookmaker forsikrer vi oss om at denne har markeder for fotball-EM. Dette inkluderer turneringsvinner, kampresultater og mer. Vi sammenligner også oddsbetingelsene for EM 2021 med andre nettsteder for å sikre at du får den beste verdien på spillene dine.
 4. Betalingsmetoder – Du ønsker at det skal være enkelt å foreta både innskudd og uttak hos ethvert nettbasert bettingselskap du bruker. Derfor er det alltid verdt å forsikre seg om at bookmakeren tilbyr en rekke gode betalingsmetoder. Samt at det er raskt og uproblematisk å gjøre betalinger.
 5. Kundeservice – Kundesupport blir ofte oversett av oddsspillerne, men hvis du støter på et problem mens du bruker nettstedet er det viktig at du kan få tak i en medarbeider for å få løst problemet. Våre vurderinger dekker på hvilke måter du kan kontakte kundestøtte, og om støtten er pålitelig.
 6. Sikkerhet og troverdighet – Sikkerhet bør alltid være noe du legger stor vekt på når du registrerer deg for å bruke en sportsbettingside. Alle bookmakerne vi vurderer er lisensiert av Malta Gaming Authority eller andre anerkjente lisensutstedere. Vi forsikrer oss også om at de har et godt rykte når det kommer til å behandle spillerne rettferdig.

Er du på utkikk etter odds for EM 2021? I så fall har du landet på riktig nettside! Vi har samlet alle de beste oddsene i forbindelse med EM 2021 på denne siden. Her forbereder vi deg til sommerens store fotballturnering som foregår fra fredag ​​11. juni til søndag 11. juli. London er en av vertsbyene, og England skal spille alle gruppespillkampene hjemme på Wembley Stadium. Hvem vinner fotball-EM? Hvem blir toppscorer? Hvor langt kommer England? Vi gir deg alle de beste oddsene for EM 2021 nedenfor.

 

Verdt å vite før du plasserer odds på EM 2021

– EM 2021 arrangeres fra 11. juni til 11. juli

– EM 2021 vil bli avholdt i 11 forskjellige land. Semifinaler og finaler spilles på Wembley Stadium i London.

– I tillegg til England er de andre vertsnasjonene Danmark (København), Tyskland (München), Italia (Roma), Nederland (Amsterdam), Spania (Sevilla), Skottland (Glasgow), Romania (Bucuresti), Ungarn (Budapest), Aserbajdsjan (Baku) og Russland (Sankt Petersburg).

– Totalt 24 nasjoner deltar i EM 2021. Nasjonene deles inn i seks grupper med fire lag i hver. De to beste i hver gruppe går automatisk videre til utslagsrundene. Det samme gjør de fire beste lagene som ender på tredjeplass.

– VAR (videoassistert dømming) vil som i verdensmesterskapet i 2018, bli brukt i denne utgaven av fotball-EM.

– Regjerende europamester er Portugal som slo Frankrike med 1-0 etter ekstraomganger i 2016.

– Frankrike vant den siste store internasjonale turneringen som var verdensmesterskapet i 2018, og går dermed inn i EM 2021 som regjerende verdensmester.

– Tyskland og Spania er de mestvinnende nasjonene gjennom tidende i fotball-EM. Begge nasjonene har vunnet EM tre ganger.

– Cristiano Ronaldo er sammen med for lengst pensjonerte Michel Platini, tidenes mestscorende i fotball-EM med 9 mål.

– Antoine Griezmann ble toppscorer i forrige fotball-EM med 6 mål. Den franske spissen ble også kåret til turneringens beste spiller i 2016.

 

Hvem vinner EM 2021?

I skrivende stund er det Frankrike (odds mellom 5,50 og 6,00) og England (odds mellom 5,80 og 6,40), som er de to største favorittene til å vinne EM 2021. En viktig grunn til at England har fått favorittrollen er at de potensielt kan spille seks av syv kamper på hjemmebane hvis de går helt til finalen. Alle tre gruppespillkampene deres spilles i London, så vel som semifinalen og finalen. Spørsmålet er imidlertid om «it’s coming home» for England. Forsvaret deres har til tider virket ustabilt, noe som var tilfellet mot Danmark og Belgia i Nations League.

Det er åpenbart å si at Frankrike er favoritt siden de vant verdensmesterskapet i 2018 i Russland, samtidig som de har et stjernespekket lag fra topp til tå. Spillere som Kylian Mbappé, Paul Pogba, Antoine Griezmann, N’Golo Kanté og Raphaël Varane er bare fem av stjernene i Didier Deschamps’ tropp. For tre år siden vant de verdensmesterskapet med et ekstremt solid forsvar kombinert med et enormt farlig og effektivt angrep. Siden den gang har flere av nøkkelspillerne fått en dupp i formen, og derfor er vi også i tvil om Frankrike kommer til å gå hele veien i EM 2021.

I stedet er vår spådom at Belgia som den tredje største favoritten i EM, kommer til å vinne. Når dette skrives kan du spille Belgia til odds mellom 6,50 og 7,00 hos de ledende bookmakerne. Det er her vi tror at innsatsverdien ligger. I 2018 var det nært, men ikke nært nok for belgierne som tapte mot Frankrike i semifinalen i VM.

Imidlertid har spillerne modnet siden den gang, og Romelu Lukaku så vel som Kevin De Bruyne virker å være enda mer bevisst sitt ansvar enn i 2018. Dette har også gjenspeilet seg i prestasjonene deres for Inter Milan og Manchester City denne sesongen. Belgia slo også ut både England og Danmark i Nations League. Hvis Eden Hazard kommer tilbake i form etter skadeavbrekk til sommerens fotball-EM, ser Belgia ut som et godt valg som vinner av hele EM-turneringen.

 

Hvem blir toppscorer i EM 2021?

Oddsspill på toppscoreren er alltid et av de mest underholdende bettingmarkedene i fotball-EM. Vi liker alle å se mål i kampene, og det er alltid noen gode toppscorerodds hos de forskjellige bookmakerne.

Hva skal man være oppmerksom på før man satser på EMs toppscorer? Man må i det minste være sikker på at spilleren inngår i startoppstillingen på regulær basis og ikke blir byttet ut for ofte. Notoriske målscorere er selvfølgelig et stort pluss, men vi hadde også James Rodríguez som ble toppscorer i verdensmesterskapet i 2014. I tillegg må man også være sikker på at laget i det minste kommer videre fra gruppespillet. Det er også en fordel om spilleren tar straffesparkene for landslaget sitt.

I år er det mange gode alternativer for fotball-EM er fullpakket med offensive stjernespillere. Fire av dem som det er mest naturlig å se på, er selvfølgelig Harry Kane, Romelu Lukaku, Kylian Mbappé og Cristiano Ronaldo. Spørsmålet er om et oddsspill på en av disse som toppscorer i EM 2021 har spillverdi?

Vi antar at toppscoreren i det kommende fotball-EM ikke trenger å score så mye mer enn 4–5 mål. Dermed er det også stor sannsynlighet for at flere spillere kommer til å dele tittelen. Akkurat som i EM i 2012. Skulle det skje at spilleren du har satset på ender opp med samme antall mål som en eller flere spillere, vil oddsen din vanligvis bli delt med antall spillere som ditt valg deler tittelen med.

I vår anbefaling har vi derfor valgt å se på litt høyere odds. Spillverdien ligger etter vår mening hos Nederlands Memphis Depay. Nederlenderen har hatt en veldig god sesong for Lyon hvor han scoret 20 mål i Ligue 1. Han er dermed godt vant til å ha rollen som målscorer. I tillegg har han også hatt en god målscoringsrate for Nederland, hvor det er blitt 20 mål på 37 kamper siden 2017. Det er en veldig god scoringsprosent for landslaget.

I tillegg har Nederland også havnet i en ganske fin gruppe med Ukraina, Østerrike og Nord-Makedonia, noe som gjør dette oddsspillet enda mer attraktivt.

#1
Bonus
3000 kr
#2
Spillkreditter
1000 kr
#3
Bonus
1000 kr + oddsboost
#4
Bonus
1000 kr
#5
Bonus
4000 kr
EM 2021 Velkomsttilbud

OPP TIL 3000 KR BONUS

 
 • Stort utvalg av odds
 • Enkel og lynrask Live Betting
 • Innovative mobile løsninger
 

OPP TIL 1000 KR SPILLKREDITTER

 
 • Ledende bookie av sportsbetting
 • Tidlig utbetaling
 • Live Stream
 

OPP TIL 4000 KR BONUS

 
 • Kryptovalutaer
 • Live Casino
 • UFC-partner