[wpdatatable id=1]
Vis Mer
[wpdatatable id=2]
Vis Mer
Kevin de Bruyne
7
Kevin de Bruyne
country-flag
Belgia
Midtbane
Christian Eriksen
10
Christian Eriksen
country-flag
Danmark
Midtbane
Manuel Neuer
1
Manuel Neuer
country-flag
Tyskland
Keeper
Harry Kane
10
Harry Kane
country-flag
England
Angrep
Teemu Pukki
10
Teemu Pukki
country-flag
Finland
Angrep
Kylian Mbappe
10
Kylian Mbappe
country-flag
Frankrike
Angrep
Ciro Immobile
17
Ciro Immobile
country-flag
Italia
Angrep
Luka Modric
10
Luka Modric
country-flag
Kroatia
Midtbane
Virgil van Dijk
4
Virgil van Dijk
country-flag
Nederland
Forsvar
Goran Pandev
10
Goran Pandev
country-flag
Nord-Makedonia
Angrep
David Alaba
8
David Alaba
country-flag
Østerrike
Forsvar
Robert Lewandowski
9
Robert Lewandowski
country-flag
Polen
Angrep
Cristiano Ronaldo
7
Cristiano Ronaldo
country-flag
Portugal
Angrep
Juri Zhirkov
18
Juri Zhirkov
country-flag
Russland
Forsvar
Andrew Robertson
3
Andrew Robertson
country-flag
Skottland
Forsvar
Emil Forsberg
10
Emil Forsberg
country-flag
Sverige
Angrep
Xherdan Shaqiri
23
Xherdan Shaqiri
country-flag
Sveits
Midtbane
Marek Hamsik
17
Marek Hamsik
country-flag
Slovakia
Midtbane
Sergio Ramos
15
Sergio Ramos
country-flag
Spania
Forsvar
Vladimir Darida
8
Vladimir Darida
country-flag
Tsjekkia
Midtbane
Hakan Calhanoglu
10
Hakan Calhanoglu
country-flag
Tyrkia
Midtbane
Andriy Yarmolenko
7
Andriy Yarmolenko
country-flag
Ukraina
Angrep
Adam Szalai
9
Adam Szalai
country-flag
Ungarn
Angrep
Gareth Bale
11
Gareth Bale
country-flag
Wales
Angrep

Fotball-EM er alltid en av de mest spennende landslagsturneringene å se på grunnet kvaliteten på nøkkelspillere som hvert lag har tilgjengelig. Historisk sett har alltid noen av de største fotballnasjonene kommet fra Europa. Disse inkluderer land som Tyskland, Spania, Frankrike og England. Europamesterskapet i fotball er turneringen hvor alle disse nasjonene får spille mot hverandre og finne ut en gang for alle hvem som er best. Vi vil se på alle nøkkelspillere i EM 2021 og hvordan de kan bidra til lagets suksess denne sommeren.

Årets EM skulle opprinnelig gå av stabelen i fjor sommer, men pandemien kansellerte disse planene. UEFA ble enige om å flytte på turneringen slik at den ikke forstyrret avslutningen på ligaene rundt omkring i Europa. Derfor ble det til at vi nå, ett år senere, nærmer oss starten på turneringen. Denne turneringen vil være testen for de beste landslagene i Europa, og med totalt tjuefire lag som deltar, vil vi også få se mange mindre nasjoner i aksjon.

Her hos EM 2021 Odds analyserer vi alle lagene og nøkkelspillerne som blir å se i EM 2021, for å se hvilke lag som har best sjanse til å komme videre fra gruppespillet. Vi legger ut tips for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av dine oddsspill på EM 2021. Alle våre tips er basert på grundige undersøkelser. På denne siden vil vi se nærmere på spillere, både etablerte stjerner og unge talenter, som forventes å ha stor innvirkning på turneringen.

Nøkkelspillere i EM 2021: De største stjernene

Europamesterskapet er en av de mest spennende fotballturneringene å se på fordi det er så mange kvalitetsspillere i aksjon. Det er kun i VM at det er enda bedre spillere med, men fotball-EM kan være like spennende. Stjernespillere har evnen til å kontrollere en kamp og endre utviklingen av den. Det skjer med øyeblikksprestasjoner av høy kvalitet som å drible seg forbi motstanderne, score på et frispark eller gjøre en avgjørende inngripen for å forhindre et mål.

Noen av de største og mest talentfulle spillerne under EM 2021, inkluderer:

 • Harry Kane – Harry Kane regnes som en av verdens beste spisser. Han har hatt et skuffende år i klubbfotballen med tanke på klubblagets prestasjoner, men samtidig har han fortsatt vært dødelig effektiv foran mål. Han har scoret over tjue mål i Premier League. For England er han en av de viktigste offensive truslene, og han er like komfortabel med å starte et angrep som han er med å fullføre det. For at lag skal slå England, må de finne en måte å redusere effektiviteten til Kane på, noe som er lettere sagt enn gjort. Hvis Kane er i form under turneringen, vil han være vårt førstevalg som en av de mest innflytelsesrike nøkkelspillerne i EM 2021.
 • Kylian Mbappe – Mbappe er en av de beste unge spillerne i verden akkurat nå, og 22-åringen kommer fra en flott sesong hvor han til sammen har scoret over tretti mål i ligaen og Champions League. Som spiller for Frankrike, er Mbappe nøkkelen til å bryte ned forsvaret, kombinere godt sammen med Griezmann og bruke sin hurtighet til å komme seg forbi forsvarerne. Mbappe strålte under verdensmesterskapet i 2018 hvor han ble tildelt prisen for beste unge spiller. Bare 19 år gammel var han med på å sikre at Frankrike kunne løfte pokalen.
 • Sergio Ramos – Ramos er kaptein og leder for både Real Madrid og Spania. Han bruker sin erfaring og utrolige vinnerinstinkt til å inspirere de andre på laget. Som spiller har Ramos vunnet alt, men han ønsker å legge mer til trofésamlingen sin ved å hjelpe Spania til nok en tittel. Han er en sentral leder i forsvaret, og har også scoret sin del med mål på dødballer.
 • Kevin De Bruyne – De Bruyne har vært en av de fremtredende spillerne i et sterkt Manchester City-lag de siste sesongene. For Belgia er han utvilsomt en av stjernene. Kombinasjonen av han og Lukaku bør skape frykt hos enhver forsvarer som spiller under sommerens fotball-EM. Belgia har et sterkt lag hvor De Bruyne er en nøkkelspiller i lagets kontringsstil.
 • Cristiano Ronaldo – Cristiano Ronaldo har vært ansett som en av de beste spillerne i verden i en årrekke. Han har regelmessig sørget for mer enn tretti mål i sesongen. Hans spilleregenskaper er ubestridelige, og selv om han nå er 36 år, spiller han fortsatt på det høyeste nivået og utgjør en enorm fare for forvaret hos motstanderen. I forrige fotball-EM hjalp Ronaldo til med å få Portugal til finalen. Selv om han fikk en skade tidlig i EM-finalen, bidro hans tilstedeværelse på sidelinjen til å inspirere laget til deres første EM-triumf. Hvis Portugal klarer å gå videre fra den tøffe gruppen i gruppespillet, er det sannsynlig at han spiller en viktig rolle i suksessen til laget sitt.
 • Manuel Neuer – I mange sesonger har Neuer utvilsomt vært den beste keeperen i verden. Tyskeren spiller for et av de mest dominerende Bayern München-lagene i historien, og han var også med på å hjelpe Tyskland til å vinne verdensmesterskapet i 2014. Han har også sørget for at Tyskland har holdt buret rent mot noen av verdens beste lag. Neuer er en keeper som dekker et stort område. Det innebærer at han spiller veldig langt borte fra målstreken, og han har utmerkede pasnings- og ballkontrollferdigheter. Dette hjelper laget ved at midtbanen beholder ballbesittelsen samtidig som de holder seg lenger opp på banen.
 • Luka Modric – Modric er en viktig spiller på midtbanen hos Real Madrid, og han har vært en av de beste spillerne hos Kroatia i mange år. Etter å ha hjulpet laget med å komme til VM-finalen i 2018, er Modric tilbake og enda mer sulten på suksess i denne turneringen enn noensinne. Etter hvert som han er blitt eldre, har kanskje tempoet og produksjonen hans gått ned, men hans forståelse av kampen og spillet har ikke falt. Han er fortsatt i stand til å kontrollere midtbanen, hjelpe laget sitt til å starte angrep og score mål på langskudd.
 • Robert Lewandowski – Lewandowski er nesten helt sikkert den beste spissen i verden akkurat nå. Han er en del av et dominerende Bayern München-lag hvor han nok en gang har scoret mer enn tretti mål i ligaen. Polen er kanskje ikke verdens beste lag, men med Lewandowski på laget har de en reell sjanse til å slå topplagene.
 • Gareth Bale – Bale har vært en oppsiktsvekkende ressurs for Wales. Han har hjulpet dem med å beseire antatt tøffere motstand de siste årene og tatt dem til flere store turneringer. Bale er ikke den styrken han en gang var, men han har fortsatt mye talent og en evne til å score viktige mål. Noe han tidvis har vist på utlån til Tottenham i Premier League denne sesongen. Hvis han kan holde seg skadefri kan han virkelig hjelpe Wales med å komme seg videre fra gruppespillet.

Nøkkelspillere i EM 2021: Unge talenter

Det er ikke bare de etablerte stjernene som gjør at det alltid er spennende å se på fotball-EM. Det er også spennende å se på fordi mesterskapet er et utmerket utstillingsvindu for fremtidige stjerner. Noen av verdens beste spillere opp igjennom årene som Denis Bergkamp, Wayne Rooney, Joshua Kimmich og Cristiano Ronaldo, tok sine første skritt på veien mot berømmelse gjennom prestasjoner i store turneringer.

I dette europamesterskapet er det mange spennende unge talenter å holde øye med, og vi kan få se fremveksten av en ny stjerne. Noen av de beste unge spillerne som forventes å påvirke det kommende EM 2021, inkluderer:

Jadon Sancho

Jadon Sancho er en av Englands mest spennende spillere som har tiltrukket seg interesse fra noen av verdens beste fotballklubber takket være prestasjonene for Borussia Dortmund i Bundesliga. Sancho kan spille på begge kanter eller som en sentral angripende midtbanespiller. Hans har utrolige dribleferdigheter i tillegg til stor hurtighet. Som 21-åring blir dette hans første store turnering for Englands seniorlandslag. Hvis han viser like god form under EM som på klubblaget, kan han spille en stor rolle i Englands suksess. Denne sesongen har han mer enn ti mål og femten assists i alle turneringer. Forrige sesong ble det både tyve mål og tyve målgivende pasninger.

Sandro Tonali

Sandro Tonali tiltrakk seg oppmerksomhet forrige sesong da han spilte for Brescia som kjempet mot nedrykk. I likhet med den italienske legenden Andrea Pirlo, opererer Tonali på midtbanen hvor han utmerker seg som en dyptliggende playmaker. 20-åringen er like mye i stand til å spille en pasning som splitter forsvaret som han kan drible seg forbi motstanderne. Han er også en trussel på frispark. Etter hans prestasjoner for Brescia ble han kjøpt av AC Milan. Han har fire kamper for Italias seniorlandslag. Det er forventet at Tonali i det minste vil spille noen av Italias gruppespillkamper under EM. Hvis han imponerer er det liten tvil om at vi vil se mer av ham i fremtiden.

Dejan Kulusevski

Dejan Kulusevski har makedonsk bakgrunn, men er født i Sverige. Han har spilt for Sverige siden 2015 etter å ha spilt noen kamper for Nord-Makedonias U17-lag. For tiden har han ikke bundet seg til en enkelt posisjon på banen, og kan operere i front av midtbanen så vel som en sentral spiss. Kulusevski som er kjent for sine tekniske evner, ble kjøpt Juventus hvor han har fire mål og en assist denne sesongen. Han har allerede elleve kamper og ett mål for Sverige. Kun 21 år gammel kan han fortsatt bli mye bedre.

Ozan Kabak

Kabak er en tyrkisk midtstopper som for øyeblikket er på utlån til Liverpool fra Schalke. 21-åringen har vist mye potensial og er en viktig del av Tyrkias forsvar hvor han bidrar med både fysikk og intelligens. Før han kom til Schalke, ble han den yngste tyrkiske spilleren noensinne til å score to ganger i en kamp i Bundesliga. Han er en trussel i luften ved dødballer. Det er stor fordel for Tyrkia med tanke på at de er sterke med sine dødballspesialister. Selv om han ikke har vært svaret Liverpool håpet på, har han vist glimt av sine evner og presterer mye bedre i et defensivt oppsett han er vant til.

Kai Havertz

Etter et par imponerende år i Bundesliga, meldte Havertz overgang til Chelsea i Premier League. I tillegg til å bli Bundesligas yngste spiller noensinne, ble Havertz også den yngste målscoreren og den yngste spilleren som nådde 50 og deretter 100 kamper mens han spilte for Leverkusen. Etter at han havnet i Premier League, har den 21 år gamle angripende midtbanespilleren scoret to mål og servert fem assists på tjuefem kamper. Samtidig vil han utvilsomt fortsette å forbedre seg etter hvert som han blir bedre kjent med laget og spillestilen. Når han spiller for Tyskland, er han en integrert del av laget.

Ferran Torres

Ferran Torres er Spanias mest spennende talent for øyeblikket. Den unge kantspilleren var elektrisk i Valencia før det ble overgang til de store pengene i Manchester City. Etter at 21-åringen kom til Premier League, har trener Pep Guardiola faset ham langsomt inn i laget. Han har tre mål og to assists i ligaen i tillegg til fire mål i Champions League. Når han spiller for Spania opererer han på vingen eller som senterspiss. Hans hurtighet samt dribleegenskaper gjør ham til en reell utfordring for forsvarsspillerne på motstanderlaget.

EM 2021 Velkomsttilbud

OPP TIL 3000 KR BONUS

 
 • Stort utvalg av odds
 • Enkel og lynrask Live Betting
 • Innovative mobile løsninger
 

OPP TIL 1000 KR SPILLKREDITTER

 
 • Ledende bookie av sportsbetting
 • Tidlig utbetaling
 • Live Stream
 

OPP TIL 4000 KR BONUS

 
 • Kryptovalutaer
 • Live Casino
 • UFC-partner