#1
Bonus
3000 kr
#2
Spillkreditter
1000 kr
#3
Bonus
1000 kr + oddsboost
#4
Bonus
1000 kr
#5
Bonus
4000 kr
#1
Bonus
3000 kr
#2
Spillkreditter
1000 kr
#3
Bonus
1000 kr + oddsboost
#4
Bonus
1000 kr
#5
Bonus
4000 kr

Når fotball-EM begynner i sommer, vil fotballtilhengere over hele verden se på. Opprinnelig skulle dette mesterskapet avvikles i 2020, men på grunn av pandemien ble turneringen flyttet. Den vil nå begynne som planlagt i forbindelse med flyttingen, og det vil også bli tillatt med tilskuere på kampene. UEFAs europamesterskap i fotball er en av verdens mest prestisjefylte internasjonale konkurranser, og i turneringen konkurrerer de beste landslagene i Europa om sjansen til å løfte pokalen. La oss se nærmere på alle lag i EM 2021 og hva de kan stille opp med i sommer.

Vanligvis arrangeres turneringen i ett land, men i årets fotball-EM spilles kampene over hele kontinentet. Det gir fotballtilhengerne større mulighet til å se kamper live på stadion. Samlet vil elleve arenaer i elleve land bli brukt i løpet av mesterskapet. Det betyr at gruppespill og utslagsrundene blir spilt på en rekke steder. Dette utgjør en klar forskjell fra det vanlige formatet med ett vertsland.

Hos EM 2021 Odds har vi fokus på årets fotball-EM og hjelper fotballfans med å lære mer om turneringen og de beste oddsspillene som kan plasseres. Teamet vårt har flere tiår med kollektiv erfaring når det kommer til det å se på fotball-EM som fotballtilhenger så vel som å satse på alle kampene. Vi bruker erfaringen og kunnskapen vår om sporten til å gi deg de beste oddstipsene, og hjelper deg med å plassere vellykkede oddsspill på EM 2021-turneringen.

Hvordan fungerer det nye EM-formatet?

I år vil fotball-EM ha et helt nytt format, med kamper som spilles over hele Europa i stedet for å være begrenset til et bestemt land. I gruppespillet er det i likhet med i EM i 2016, tjuefire lag. Det betyr at selv om det er en forskjell i antall steder hvor kampene spilles, så forblir selve konkurransen den samme.

De tjuefire lagene er fordelt på seks grupper med fire lag i hver gruppe. Hvert lag spiller tre kamper i gruppespillet, hvor det deles ut ett poeng for uavgjort og tre poeng for seier. De to beste lagene fra hver gruppe går automatisk videre til utslagsfasen etter gruppespillet. I tillegg til at vinneren og andreplassen i hver gruppe går videre, vil også de fire beste lagene som ender på tredjeplass, gå videre til åttendedelsfinalen.

I hvilke land vil det bli spilt EM-kamper?

Kampene i EM 2021 vil spilles på elleve arenaer i elleve forskjellige land. Turneringsarenaene er som følger:

 • Johan Cruijff Arena, Amsterdam
 • Olympiastadion, Baku
 • National Arena, Bucuresti
 • Puskas Arena, Budapest
 • Parken stadion, København
 • Hampden Park, Glasgow
 • Wembley Stadion, London
 • Allianz Arena, München
 • Olympiastadion, Roma
 • Estadio La Cartuja, Sevilla
 • Krestovskij Stadion, St. Petersburg

De fleste kampene blir spredt over Europa i land som Italia, Russland, Danmark, Nederland, Tyskland og Spania. De kampene som spilles lengst øst i verdensdelen blir avviklet i Aserbajdsjans hovedstad Baku. De to semifinalene samt finalen skal alle spilles på Wembley Stadion i London i England.

Det nye formatet betyr at lagene i EM 2021 må reise ganske mye mellom kampene, og det vil gjøre det vanskelig for tilhengerne å se hver kamp live på stadion. Imidlertid gir det flere tilhengere sjansen til å se kampene live. Selv om pandemien innebærer at folkemengdene på tribunene er begrenset, vil de fleste stadioner tillate en viss menge med tilskuere på arenaen.

Avgjørelsen om å holde turneringen i flere land, ble tatt av UEFA som en måte å feire 60-årsjubileet for fotball-EM på. Ifølge Gianni Infantino, som var UEFAs generalsekretær på den tiden, ble dette valgt fordi: «i stedet for å ha et party i ett land, vil vi ha et party over hele Europa sommeren 2020.»

“En mulighet som dette, for å gi mange byer og mange land muligheten til å være vertskap for bare en del av et fotball-EM, er absolutt en utmerket ting. Spesielt i tider hvor du har en økonomisk situasjon der du ikke kan forvente at land skal investere i anlegg som en slik begivenhet krever”, sa Infantino.

Selv om pandemien har gjort ideen om en turnering spredt over flere land mye mer utfordrende, har den ikke avskrekket UEFA. Fotball-EM ble utsatt med ett år slik at de forskjellige ligaene i Europa skulle bli fullført på en skikkelig måte. Nå begynner vertsbyene å åpne opp, og turneringen bør gå som planlagt.

Hvilke lag deltar i EM 2021?

I år vil totalt tjuefire lag delta i gruppespillet, og hvert lag har en sjanse til å vinne. Alle av Europas beste landslag har kvalifisert seg, og det er også mange mindre nasjoner som deltar. Lagene som deltar i EM 2021 er:

 • Østerrike
 • Belgia
 • Kroatia
 • Tsjekkia
 • Danmark
 • England
 • Finland
 • Frankrike
 • Tyskland
 • Ungarn
 • Italia
 • Nederland
 • Nord-Makedonia
 • Polen
 • Portugal
 • Russland
 • Skottland
 • Slovakia
 • Spania
 • Sverige
 • Sveits
 • Tyrkia
 • Ukraina
 • Wales

For lag som Finland og Nord-Makedonia er dette landets første fotball-EM noensinne. Det gjør at de vil bli betraktet som underdogs i de fleste kamper de skal spille. Samtidig har du lag som Spania, Tyskland og Frankrike som har en lang historie med suksess i fotball-EM, og som vil være blant favorittene til å vinne pokalen.

Lag med den beste historien i konkurransen

Europamesterskapet i fotball ble grunnlagt i 1958 i det som opprinnelig var en finaleturnering med fire lag. Siden den gang har mesterskapet vokst til å omfatte 24 lag. Det er blitt en av de viktigste fotballturneringene for landslag, og er nummer to etter FIFAs verdensmesterskap. EM 2021 blir den 16. utgaven av turneringen og den andre med tjuefire lag.

Gjennom historien har det vært ti forskjellige vinnere av fotball-EM. Av disse lagene er det kun tre som har vunnet mer enn en gang. Disse landslagene er:

 1. Tyskland – Tyskland regnes som en av de beste fotballnasjonene gjennom tidende og har en utmerket historie i fotball-EM og VM. De er et av kun to land som har vunnet EM mer enn to ganger, og de har også endt som nummer to ved tre anledninger. Tyskland vant EM i 1972, 1980 og 1996. I 1976, 1992 og 2008 ble det tap i finalen. Selv om deres nåværende tropp ikke er så dominerende som den en gang var, ses de fremdeles på som en av favorittene på grunn av deres gode statistikk når det kommer til å vinne EM.
 2. Spania – Spania regnes blant fotballens elitelandslag. De har vunnet EM tre ganger, noe som gjør at de deler førsteplassen på statistikken med Tyskland. Mens de har løftet pokalen like mange ganger som Tyskland, har Spania kun blitt nummer to en gang. Det spanske landslaget vant EM i 1964, 2008 og 2012. Deres to siste mesterskap kom i en periode der de ble det eneste laget som noensinne har forsvart tittelen, og hvor de også vant verdensmesterskapet.
 3. Frankrike – Frankrike gikk glipp av EM-tittelen på hjemmebane i forrige mesterskap, da de ble slått av Portugal i finalen i 2016. Til tross for denne skuffelsen vant de verdensmesterskapet to år senere i 2018. De er også det tredje mest suksessrike laget i EM-historien. Frankrike har to troféer etter at de vant fotball-EM i 1984 og 2000.

Hvilke lag har størst sjanse for suksess i EM 2021?

For tiden er det England og Frankrike som ses på som de to største favorittene til å vinne turneringen. Imidlertid er det mye som kan forandre seg etter at den den første kampen sparkes i gang. Bookmakerne har allerede satt odds på vinner av EM 2021, men vi forventer at oddsen vil forandre seg når den første kamprunden er spilt.

Av alle lagene som deltar i fotball-EM, er det følgende lag som sannsynligvis har den største sjansen for suksess:

Frankrike

For tiden er Frankrike en av to favoritter hos bookmakerne. Selv om de tapte i finalen i 2016, var de det beste laget i turneringen. Også i verdensmesterskapet i 2018 markerte de seg positivt på veien til triumfen. Siden den gang har flere nøkkelspillere som Mbappe, bare blitt bedre, og for mange eksperter er de laget som må beseires.

Vi vurderer Frankrikes muligheter for suksess i EM 2021 som store, takket være den sterke troppen og erfaringen fra store turneringer. Spillere som Griezmann, Mbappe, Pogba, Kante og Varane regnes som noen av de beste i verden i sine respektive posisjoner. I tillegg har de forbedret seg jevnt og trutt de siste årene, og til å lede dem til suksess har laget en erfaren landslagssjef i Didier Deschamps. Du kan lese vår landslagsguide om Frankrike for mer informasjon om hvorfor Frankrike har en stor sjanse til å vinne fotball-EM.

England

England har for tiden en av de beste troppene noensinne i landets historie, og de er delt favoritt hos de fleste store bookmakerne. Mens England ikke klarte å få mest mulig ut av deres «Golden Generation», tror mange eksperter at deres nåværende utvalg av spillere faktisk er enda bedre. Spillere som Kane og Sterling er noen av de beste angrepsspillerne i Europa, og unge spillere som Sancho, Foden og Mount har alle evnen til å utgjøre en forskjell i en kamp.

Selv om England aldri har vunnet fotball-EM, tror vi at de vil gjøre det bra i denne turneringen, og muligens at de til og med løfter pokalen til slutt. Her er årsakene til at vi tror England vil vinne EM. En av de største fordelene i sommer er at England skal spille på Wembley Stadion. På en bane hvor de sjelden har tapt de siste årene. Med både semifinale og finale på Wembley, er dette uten tvil Englands beste sjanse til å vinne turneringen noensinne. Hvis du vil vite mer om Englands sjanser i EM 2021, inkludert spillere, form og mer, kan du lese landslagsguiden om England.

Belgia

Til å være et så lite land, er Belgia fullpakket med talent. Selv om deres «Golden Generation» blir eldre, har de fortsatt en stor sjanse til å vinne en stor turnering under EM 2021. Spillere som De Bruyne og Lukaku kan skremme selv verdens beste forsvarsspillere. Belgia gjorde en flott turnering i verdensmesterskapet i 2018, hvor de ble nummer tre. De fleste bookmakerne har Belgia som en av toppfavorittene til å vinne turneringen grunnet den sterke troppen og formen de har vist i det siste.

Selv om Belgia kanskje ikke er en sterk fotballnasjon historisk sett, har deres nåværende utvalg av spillere ført dem langt. Det er mulig at ekstremt dyktige Eden Hazard er tilbake på laget i god form til turneringen, selv om dette laget er som en kraft å regne selv uten ham. Belgia har havnet i en relativt enkel gruppe, og vi vurderer sjansene deres som store til å komme langt i turneringen. Du kan lese mer om blant annet styrker og svakheter med Belgias tropp i vår landslagsguide om Belgia.

Portugal

Portugal er kanskje ikke blant de klareste forhåndsfavorittene, men det er vanskelig å utelate dem helt. Det er ikke mange som forventer at den regjerende europamesteren skal beholde tittelen, men i utgangspunktet var det heller ikke mange som forventet at de skulle vinne mot Frankrike. Det blir interessant å se hvordan de presterer i denne turneringen, spesielt etter at de fikk kraftig kritikk for en kjedelig stil i det siste europamesterskapet.

Cristiano Ronaldo gjør det fremdeles godt på banen selv om han begynner å dra på årene. Spillerne rundt ham er heller ikke dårlige. Portugals midtbane er lagets sterkeste kort, men troppen har mange gode spillere i nesten alle posisjoner. Portugal har havnet i den tøffeste gruppen i turneringen, men hvis de klarer å avansere til åttendedelsfinalen er det ingen som vet hvor langt de klarer å komme. Du kan lese mer om Portugal og deres sjanser til å vinne EM 2021 i vår landslagsguide om Portugal.

Spania

Med delt førsteplass når det kommer til EM-titler gjennom turneringens historie, er det umulig å ikke betrakte Spania som en av favorittene til å vinne i 2021. Dette til tross for at laget ikke er så sterkt som det var da det vant EM i 2008 og forsvarte tittelen i 2012. Likevel består Spania av mange kvalitetsspillere og har derfor en stor sjanse til å vinne turneringen. Vi forventer at Spania vil spille veldig bra. De er i en gruppe som ikke er enkel, men som det bør være greit å kvalifisere seg til utslagsrundene fra.

Hvis du vil lese mer om Spanias muligheter i EM 2021 inkludert detaljer om toppspillere og gjeldende form, kan du lese vår komplette landslagsguide om Spania.

Tyskland

Til slutt nevner vi Tyskland som er et av de sterkeste lagene historisk sett. I likhet med hva tilfellet er for Spania, så er ikke den tyske troppen i nærheten av å være like sterk som den en gang var. Likevel er de fortsatt i stand til å slå alle lagene i turneringen. Det er mange flotte spillere i denne tyske troppen, men spørsmålet er om treneren deres er i stand til å få dem til å arbeide godt sammen og spille slik at de får ut potensialet.

Lær mer om Tyskland og hvilken sjanse de har i EM 2021 i vår komplette landslagsguide om Tyskland.

Når fotball-EM begynner i sommer, vil fotballtilhengere over hele verden se på. Opprinnelig skulle dette mesterskapet avvikles i 2020, men på grunn av pandemien ble turneringen flyttet. Den vil nå begynne som planlagt i forbindelse med flyttingen, og det vil også bli tillatt med tilskuere på kampene. UEFAs europamesterskap i fotball er en av verdens mest prestisjefylte internasjonale konkurranser, og i turneringen konkurrerer de beste landslagene i Europa om sjansen til å løfte pokalen. La oss se nærmere på alle lagene i EM 2021 og hva de kan stille opp med i sommer.

Vanligvis arrangeres turneringen i ett land, men i årets fotball-EM spilles kampene over hele kontinentet. Det gir fotballtilhengerne større mulighet til å se kamper live på stadion. Samlet vil elleve arenaer i elleve land bli brukt i løpet av mesterskapet. Det betyr at gruppespill og utslagsrundene blir spilt på en rekke steder. Dette utgjør en klar forskjell fra det vanlige formatet med ett vertsland.

Hos EM 2021 Odds har vi fokus på årets fotball-EM og hjelper fotballfans med å lære mer om turneringen og de beste oddsspillene som kan plasseres. Teamet vårt har flere tiår med kollektiv erfaring når det kommer til det å se på fotball-EM som fotballtilhenger så vel som å satse på alle kampene. Vi bruker erfaringen og kunnskapen vår om sporten til å gi deg de beste oddstipsene, og hjelper deg med å plassere vellykkede oddsspill på EM 2021-turneringen.

Hvordan fungerer det nye EM-formatet?

I år vil fotball-EM ha et helt nytt format, med kamper som spilles over hele Europa i stedet for å være begrenset til et bestemt land. I gruppespillet er det i likhet med i EM i 2016, tjuefire lag. Det betyr at selv om det er en forskjell i antall steder hvor kampene spilles, så forblir selve konkurransen den samme.

De tjuefire lagene er fordelt på seks grupper med fire lag i hver gruppe. Hvert lag spiller tre kamper i gruppespillet, hvor det deles ut ett poeng for uavgjort og tre poeng for seier. De to beste lagene fra hver gruppe går automatisk videre til utslagsfasen etter gruppespillet. I tillegg til at vinneren og andreplassen i hver gruppe går videre, vil også de fire beste lagene som ender på tredjeplass, gå videre til åttendedelsfinalen.

I hvilke land vil det bli spilt EM-kamper?

Kampene i EM 2021 vil spilles på elleve arenaer i elleve forskjellige land. Turneringsarenaene er som følger:

 • Johan Cruijff Arena, Amsterdam
 • Olympiastadion, Baku
 • National Arena, Bucuresti
 • Puskas Arena, Budapest
 • Parken stadion, København
 • Hampden Park, Glasgow
 • Wembley Stadion, London
 • Allianz Arena, München
 • Olympiastadion, Roma
 • Estadio La Cartuja, Sevilla
 • Krestovskij Stadion, St. Petersburg

De fleste kampene blir spredt over Europa i land som Italia, Russland, Danmark, Nederland, Tyskland og Spania. De kampene som spilles lengst øst i verdensdelen blir avviklet i Aserbajdsjans hovedstad Baku. De to semifinalene samt finalen skal alle spilles på Wembley Stadion i London i England.

Det nye formatet betyr at lagene i EM 2021 må reise ganske mye mellom kampene, og det vil gjøre det vanskelig for tilhengerne å se hver kamp live på stadion. Imidlertid gir det flere tilhengere sjansen til å se kampene live. Selv om pandemien innebærer at folkemengdene på tribunene er begrenset, vil de fleste stadioner tillate en viss menge med tilskuere på arenaen.

Avgjørelsen om å holde turneringen i flere land, ble tatt av UEFA som en måte å feire 60-årsjubileet for fotball-EM på. Ifølge Gianni Infantino, som var UEFAs generalsekretær på den tiden, ble dette valgt fordi: «i stedet for å ha et party i ett land, vil vi ha et party over hele Europa sommeren 2020.»

“En mulighet som dette, for å gi mange byer og mange land muligheten til å være vertskap for bare en del av et fotball-EM, er absolutt en utmerket ting. Spesielt i tider hvor du har en økonomisk situasjon der du ikke kan forvente at land skal investere i anlegg som en slik begivenhet krever”, sa Infantino.

Selv om pandemien har gjort ideen om en turnering spredt over flere land mye mer utfordrende, har den ikke avskrekket UEFA. Fotball-EM ble utsatt med ett år slik at de forskjellige ligaene i Europa skulle bli fullført på en skikkelig måte. Nå begynner vertsbyene å åpne opp, og turneringen bør gå som planlagt.

Hvilke lag deltar i EM 2021?

I år vil totalt tjuefire lag delta i gruppespillet, og hvert lag har en sjanse til å vinne. Alle av Europas beste landslag har kvalifisert seg, og det er også mange mindre nasjoner som deltar. Lagene som deltar i EM 2021 er:

 • Østerrike
 • Belgia
 • Kroatia
 • Tsjekkia
 • Danmark
 • England
 • Finland
 • Frankrike
 • Tyskland
 • Ungarn
 • Italia
 • Nederland
 • Nord-Makedonia
 • Polen
 • Portugal
 • Russland
 • Skottland
 • Slovakia
 • Spania
 • Sverige
 • Sveits
 • Tyrkia
 • Ukraina
 • Wales

For lag som Finland og Nord-Makedonia er dette landets første fotball-EM noensinne. Det gjør at de vil bli betraktet som underdogs i de fleste kamper de skal spille. Samtidig har du lag som Spania, Tyskland og Frankrike som har en lang historie med suksess i fotball-EM, og som vil være blant favorittene til å vinne pokalen.

Lag med den beste historien i konkurransen

Europamesterskapet i fotball ble grunnlagt i 1958 i det som opprinnelig var en finaleturnering med fire lag. Siden den gang har mesterskapet vokst til å omfatte 24 lag. Det er blitt en av de viktigste fotballturneringene for landslag, og er nummer to etter FIFAs verdensmesterskap. EM 2021 blir den 16. utgaven av turneringen og den andre med tjuefire lag.

Gjennom historien har det vært ti forskjellige vinnere av fotball-EM. Av disse lagene er det kun tre som har vunnet mer enn en gang. Disse landslagene er:

 1. Tyskland – Tyskland regnes som en av de beste fotballnasjonene gjennom tidende og har en utmerket historie i fotball-EM og VM. De er et av kun to land som har vunnet EM mer enn to ganger, og de har også endt som nummer to ved tre anledninger. Tyskland vant EM i 1972, 1980 og 1996. I 1976, 1992 og 2008 ble det tap i finalen. Selv om deres nåværende tropp ikke er så dominerende som den en gang var, ses de fremdeles på som en av favorittene på grunn av deres gode statistikk når det kommer til å vinne EM.
 2. Spania – Spania regnes blant fotballens elitelandslag. De har vunnet EM tre ganger, noe som gjør at de deler førsteplassen på statistikken med Tyskland. Mens de har løftet pokalen like mange ganger som Tyskland, har Spania kun blitt nummer to en gang. Det spanske landslaget vant EM i 1964, 2008 og 2012. Deres to siste mesterskap kom i en periode der de ble det eneste laget som noensinne har forsvart tittelen, og hvor de også vant verdensmesterskapet.
 3. Frankrike – Frankrike gikk glipp av EM-tittelen på hjemmebane i forrige mesterskap, da de ble slått av Portugal i finalen i 2016. Til tross for denne skuffelsen vant de verdensmesterskapet to år senere i 2018. De er også det tredje mest suksessrike laget i EM-historien. Frankrike har to troféer etter at de vant fotball-EM i 1984 og 2000.

Hvilke lag har størst sjanse for suksess i EM 2021?

For tiden er det England og Frankrike som ses på som de to største favorittene til å vinne turneringen. Imidlertid er det mye som kan forandre seg etter at den den første kampen sparkes i gang. Bookmakerne har allerede satt odds på vinner av EM 2021, men vi forventer at oddsen vil forandre seg når den første kamprunden er spilt.

Av alle lagene som deltar i fotball-EM, er det følgende lag som sannsynligvis har den største sjansen for suksess:

Frankrike

For tiden er Frankrike en av to favoritter hos bookmakerne. Selv om de tapte i finalen i 2016, var de det beste laget i turneringen. Også i verdensmesterskapet i 2018 markerte de seg positivt på veien til triumfen. Siden den gang har flere nøkkelspillere som Mbappe, bare blitt bedre, og for mange eksperter er de laget som må beseires.

Vi vurderer Frankrikes muligheter for suksess i EM 2021 som store, takket være den sterke troppen og erfaringen fra store turneringer. Spillere som Griezmann, Mbappe, Pogba, Kante og Varane regnes som noen av de beste i verden i sine respektive posisjoner. I tillegg har de forbedret seg jevnt og trutt de siste årene, og til å lede dem til suksess har laget en erfaren landslagssjef i Didier Deschamps. Du kan lese vår landslagsguide om Frankrike for mer informasjon om hvorfor Frankrike har en stor sjanse til å vinne fotball-EM.

England

England har for tiden en av de beste troppene noensinne i landets historie, og de er delt favoritt hos de fleste store bookmakerne. Mens England ikke klarte å få mest mulig ut av deres «Golden Generation», tror mange eksperter at deres nåværende utvalg av spillere faktisk er enda bedre. Spillere som Kane og Sterling er noen av de beste angrepsspillerne i Europa, og unge spillere som Sancho, Foden og Mount har alle evnen til å utgjøre en forskjell i en kamp.

Selv om England aldri har vunnet fotball-EM, tror vi at de vil gjøre det bra i denne turneringen, og muligens at de til og med løfter pokalen til slutt. Her er årsakene til at vi tror England vil vinne EM. En av de største fordelene i sommer er at England skal spille på Wembley Stadion. På en bane hvor de sjelden har tapt de siste årene. Med både semifinale og finale på Wembley, er dette uten tvil Englands beste sjanse til å vinne turneringen noensinne. Hvis du vil vite mer om Englands sjanser i EM 2021, inkludert spillere, form og mer, kan du lese landslagsguiden om England.

Belgia

Til å være et så lite land, er Belgia fullpakket med talent. Selv om deres «Golden Generation» blir eldre, har de fortsatt en stor sjanse til å vinne en stor turnering under EM 2021. Spillere som De Bruyne og Lukaku kan skremme selv verdens beste forsvarsspillere. Belgia gjorde en flott turnering i verdensmesterskapet i 2018, hvor de ble nummer tre. De fleste bookmakerne har Belgia som en av toppfavorittene til å vinne turneringen grunnet den sterke troppen og formen de har vist i det siste.

Selv om Belgia kanskje ikke er en sterk fotballnasjon historisk sett, har deres nåværende utvalg av spillere ført dem langt. Det er mulig at ekstremt dyktige Eden Hazard er tilbake på laget i god form til turneringen, selv om dette laget er som en kraft å regne selv uten ham. Belgia har havnet i en relativt enkel gruppe, og vi vurderer sjansene deres som store til å komme langt i turneringen. Du kan lese mer om blant annet styrker og svakheter med Belgias tropp i vår landslagsguide om Belgia.

Portugal

Portugal er kanskje ikke blant de klareste forhåndsfavorittene, men det er vanskelig å utelate dem helt. Det er ikke mange som forventer at den regjerende europamesteren skal beholde tittelen, men i utgangspunktet var det heller ikke mange som forventet at de skulle vinne mot Frankrike. Det blir interessant å se hvordan de presterer i denne turneringen, spesielt etter at de fikk kraftig kritikk for en kjedelig stil i det siste europamesterskapet.

Cristiano Ronaldo gjør det fremdeles godt på banen selv om han begynner å dra på årene. Spillerne rundt ham er heller ikke dårlige. Portugals midtbane er lagets sterkeste kort, men troppen har mange gode spillere i nesten alle posisjoner. Portugal har havnet i den tøffeste gruppen i turneringen, men hvis de klarer å avansere til åttendedelsfinalen er det ingen som vet hvor langt de klarer å komme. Du kan lese mer om Portugal og deres sjanser til å vinne EM 2021 i vår landslagsguide om Portugal.

Spania

Med delt førsteplass når det kommer til EM-titler gjennom turneringens historie, er det umulig å ikke betrakte Spania som en av favorittene til å vinne i 2021. Dette til tross for at laget ikke er så sterkt som det var da det vant EM i 2008 og forsvarte tittelen i 2012. Likevel består Spania av mange kvalitetsspillere og har derfor en stor sjanse til å vinne turneringen. Vi forventer at Spania vil spille veldig bra. De er i en gruppe som ikke er enkel, men som det bør være greit å kvalifisere seg til utslagsrundene fra.

Hvis du vil lese mer om Spanias muligheter i EM 2021 inkludert detaljer om toppspillere og gjeldende form, kan du lese vår komplette landslagsguide om Spania.

Tyskland

Til slutt nevner vi Tyskland som er et av de sterkeste lagene historisk sett. I likhet med hva tilfellet er for Spania, så er ikke den tyske troppen i nærheten av å være like sterk som den en gang var. Likevel er de fortsatt i stand til å slå alle lagene i turneringen. Det er mange flotte spillere i denne tyske troppen, men spørsmålet er om treneren deres er i stand til å få dem til å arbeide godt sammen og spille slik at de får ut potensialet.

Lær mer om Tyskland og hvilken sjanse de har i EM 2021 i vår komplette landslagsguide om Tyskland.

EM 2021 Velkomsttilbud

OPP TIL 3000 KR BONUS

 
 • Stort utvalg av odds
 • Enkel og lynrask Live Betting
 • Innovative mobile løsninger
 

OPP TIL 1000 KR SPILLKREDITTER

 
 • Ledende bookie av sportsbetting
 • Tidlig utbetaling
 • Live Stream
 

OPP TIL 4000 KR BONUS

 
 • Kryptovalutaer
 • Live Casino
 • UFC-partner