Hva er den høyeste gevinsten på et fotballspill?

Hver spiller prøver å vinne mye penger ved å spille odds på fotball. Her presenterer vi noen av de høyeste gevinstene innen fotballspill, enten det er et kombinasjonsspill eller et enkeltspill. I oppkjøringen til fotball-EM 2021, er det interessant å se hvilke sprø sportsspill som blir levert.

Mange drømmer om å vinne en stor sum penger gjennom spill, lotteri eller jackpot. Ikke alle lykkes, og derfor historien til de som faktisk gjør det, desto mer spennende.

Takket være det store antallet kamper i 1. og 2. Bundesliga og i all annen europeisk fotball, plasseres det mange oddsspill hver uke. Samtidig spilles det også ambisiøse kombinasjoner i forbindelse med Champions League, Europa League, EM 2021 og verdensmesterskap. Det finnes også spillere som bare konsentrerer seg om eventyrlystne enkeltspill og satser på det eksakte sluttresultatet av et møte.

Sjansen for å vinne med et spill med høye odds er selvsagt relativt små. Likevel finnes det spill som har motbevist dette og som har gitt noen av de største gevinstene gjennom historien for fotballspill.

Den høyeste utbetalingen i et fotballspill

Den største gevinsten i et fotballspill kom i 2001. En taktekker ved navn Mick Gibbs fra Staffordshire vant 500.000 pund ved å satse 30 cent på et sportsspill med odds på 1 til 1,6 millioner.

Kombinasjonsspillet med 15 utfall hadde en vinnersjanse på 0,0000006%, og besto av sammenlagtvinnere og individuelle kamper i 2000/2001-sesongen. Gibbs hadde gjettet vinnerne av alle de fire profesjonelle engelske fotballigaene og Conference – nå kjent som National League – riktig. Han hadde også vinnerne av Cricket County Championship og Rugby Union Premiership.

I mai 2001 måtte bare Bayern München vinne Champions League-finalen mot FC Valencia. Etter uavgjort 1-1, seiret Bayern på straffesparkkonkurranse mot spanjolene, og Gibbs vant med sin oddskupong.

Det spesielle er at Gibbs vant for andre gang med et slikt sprøtt sportsspill. To år tidligere hadde han vunnet £ 157.000 med en innsats på £ 2.50, da kupongen hans med odds på 1 til 62.000 også gikk inn.

Hva er den største gevinsten på et enkeltspill?

Det største enkeltspillet som noensinne er vunnet i fotballbetting, er det berømte 1 til 5000-spillet på Leicester City. Før Premier League-sesongen 2015/2016 hadde noen bookmakere satt denne oddsen på at Leicester City skulle vinne Premier League.

Laget til Claudio Ranieri skapte en av de mest spennende historiene i profesjonell fotball ved å vinne tittelen. Et oddsspill ga enda mer glede ved triumfen. En innsats på £ 50 gav en spiller £ 72.000 da han tok utbetaling av spillet i mars. Hadde han holdt på sportsspillet sitt i noen uker til, kunne han ha vunnet utrolige £ 250.000.

En annen fan, Leigh Herbert, benyttet seg også av oddsen 1 til 5.000 og satset £ 5. Først innkasserte han en gevinst på 5.600 pund for 2,00 pund, og i mai mottok han resten av gevinsten med £ 15.000 for de resterende £ 3. Totalt ga dette en gevinst på £ 20.600. Et utrolig fotballspill!

EM 2021 Velkomsttilbud

OPP TIL 3000 KR BONUS

 
  • Stort utvalg av odds
  • Enkel og lynrask Live Betting
  • Innovative mobile løsninger
 

OPP TIL 1000 KR SPILLKREDITTER

 
  • Ledende bookie av sportsbetting
  • Tidlig utbetaling
  • Live Stream
 

OPP TIL 4000 KR BONUS

 
  • Kryptovalutaer
  • Live Casino
  • UFC-partner