#1
Bonus
3000 kr
#2
Spillkreditter
1000 kr
#3
Bonus
1000 kr + oddsboost
#4
Bonus
1000 kr
#5
Bonus
4000 kr
#1
Bonus
3000 kr
#2
Spillkreditter
1000 kr
#3
Bonus
1000 kr + oddsboost
#4
Bonus
1000 kr
#5
Bonus
4000 kr
LeoVegas Oddsboost – Ukraina mot England
LeoVegas Oddsboost

LeoVegas Oddsboost

Når den siste kvartfinalen skal spilles på Stadio Olimpico i Roma klokken 21.00 den 3. juli, er det med ett lag som er i sin første kvartfinale noensinne. Det ukrainske laget er helt umerittert i fotball-EM, så det skal bli spennende å se hva de får til mot England, som for første gang i turneringen ikke spiller på eget gress på Wembley. Ukraina mot England burde forårsake mye furore på Wembley Stadium.

Ukraina videre sekunder før straffesparkkonkurransen

Før EM var Ukraina sett på som en av de store outsiderne. Laget imponerte i EM-kvalifiseringen og vant gruppen sin tre poeng foran regjerende europamester Portugal uten å tape en eneste kamp. I oppkjøringen til EM var riktignok ikke resultatene så imponerende, men med massevis av gode spillere i troppen inkludert Andrij Jarmolenko, Roman Jaremtsjuk og Oleksandr Zintsjenko, trodde likevel mange at Andrij Sjevtsjenkos mannskap skulle vise seg ordentlig frem når fotball-EM endelig startet.

De viste glimt i kampen mot Nederland, men etter tapet mot Østerrike i den siste gruppespillkampen, regnet de fleste med at laget var ute av turneringen. Slik gikk det imidlertid ikke siden alle resultatene i de andre kampene som ble spilt etter at Ukraina var ferdigspilt, gikk i lagets favør. Ukraina avanserte for første gang i EM-sammenheng til utslagsrundene, som det siste laget av de som endte på tredjeplass i gruppen. Tre poeng og negativ målforskjell holdt mot alle odds, og plutselig var det klare for åttendedelsfinalen mot Sverige på Hampden Park i Skottland.

Manchester City-spiller Zintsjenko scorer

Kampen mot Sverige ble som ventet en jevn kamp hvor ukrainerne tok ledelsen etter knappe halvtimen da Zintsjenko laget et flott mål. Svenskene utlignet ved Emil Forsberg rett før pause, og dette resultatet stod seg frem til full tid. Avgjørelsen kunne falt i andreomgangen for Serhij Sydortsjuk hadde et skudd i stolpen, og Forsberg hadde to, men mål ble det ikke. Dermed ble det ekstraomganger hvor det ikke skjedde stort bortsette fra at svenskene gjorde det vanskeligere for seg da de ble redusert til ti mann da Marcus Danielson ble utvist etter 99 minutter.

Alle gjorde seg klare for straffekonkurranse da klokken viste 120++, og akkurat da serverte Zintsjenko et flott innlegg hvor innbytter Artem Dovbyk snek seg inn mellom to svenske forsvarere og headet ballen i mål. Med det sendte han samtidig Ukraina til himmels og Sverige ut i fortvilelsen.

England slo ut Tyskland på eget gress

I nok et møte mellom Englands nemesis på fotballbanen, Tyskland, hadde de engelske journalistene funnet frem krigstypene til forsidene i engelske aviser foran åttendedelsfinalen. Denne rivaliseringen går stort sett en vei, men i England håpet de at de endelig skulle klare å beseire Tyskland i en turnering og avansere til kvartfinalen.

England var blant favorittene til å vinne EM før mesterskapet begynte, men kampene i gruppespillet var ikke egnet til å skremme noen selv om de gikk videre ved å vinne gruppen foran Kroatia og Tsjekkia. En målforskjell på 2–0 etter to seire og en uavgjort forteller vel sitt om det offensive spillet.

I åttendedelsfinalen mot Tyskland var det en jevnspilt kamp på Wembley hvor begge lagene hadde sine sjanser uten at de våget for mye. Ved pause stod det 0–0, og dette holdt seg frem til Raheem Sterling sendt England i føringen etter 75 minutter. Da Harry Kane fikk sin første scoring i mesterskapet etter 85 minutter, sendte det England til himmels og landslaget til kvartfinale. Tyskland kom aldri nærmere, og forskjell på lagene ble at det ene laget satt inn mulighetene sine, mens det andre ikke gjorde.

Oddstips for kvartfinalen Ukraina mot England

England er kjempestore favoritter i denne kvartfinalen mot Ukraina i Roma. Laget som vinner møter enten Danmark eller Tsjekkia i semifinalen på Wembley den 7. juli. Statistikken viser at England har et visst tak på Ukraina. I de seks siste kampene har England vunnet tre ganger, to kamper har endt uavgjort, og kun en med seier til Ukraina.

Lagene har faktisk ikke møtte hverandre siden kvalifiseringen til VM i 2014. Kampen i England i september 2012 endte 1–1, mens returoppgjøret i Ukraina i september 2013 endte 0–0. Under EM på hjemmebane i 2012 tapte Ukraina 0–1 mot England i gruppespillet. I kvalifiseringen til VM i 2010 vant Ukraina 1–0 hjemme i oktober 2009, mens England vant 2–1 hjemme i april 2009.

Hittil i EM 2021 har England et snitt på 1,0 mål per kamp. Ukraina ligger på 1,5 mål per kamp. Et interessant oddsspill for denne kvartfinalen basert på denne statistikken, er å satse på at det scores over 2,5 mål.

EM 2021 Velkomsttilbud

OPP TIL 3000 KR BONUS

 
  • Stort utvalg av odds
  • Enkel og lynrask Live Betting
  • Innovative mobile løsninger
 

OPP TIL 1000 KR SPILLKREDITTER

 
  • Ledende bookie av sportsbetting
  • Tidlig utbetaling
  • Live Stream
 

OPP TIL 4000 KR BONUS

 
  • Kryptovalutaer
  • Live Casino
  • UFC-partner