#1
Bonus
3000 kr
#2
Spillkreditter
1000 kr
#3
Bonus
1000 kr + oddsboost
#4
Bonus
1000 kr
#5
Bonus
4000 kr
#1
Bonus
3000 kr
#2
Spillkreditter
1000 kr
#3
Bonus
1000 kr + oddsboost
#4
Bonus
1000 kr
#5
Bonus
4000 kr
EM Oddsspill – Tsjekkia mot Danmark

Fotball-EMs tredje kvartfinale finner sted på Olympiastadion i Baku når Tsjekkia mot Danmark møtes til kamp om en semifinalebillett klokken 18.00 den 3. juli. Danmark har vist festfotball i de to siste kampene og det skal bli spennende å se hvor lenge de fortsetter med dette. Motstander Tsjekkia har også vist god fotball i mesterskapet, og prestasjonen i åttendedelsfinalen mot Nederland kan gi et ekstra løft inn i denne kvartfinalen.

Tsjekkia slo ut Nederland

EM-finalisten fra 1996 vant åpningskampen mot Skottland 2–0 etter scoringer av Patrik Schick. I den andre kampen mot Kroatia ble det 1–1, og nok en gang var det Schick som sørget for mål. I den tredje kampen var det gruppefinale mot England, og i en jevn kamp trakk England det lengste strået og vant 1–0. Siden Kroatia slo Skottland 3–1, endte tsjekkerne på tredjeplass i gruppen og fikk Nederland i stedet for Spania i åttendedelsfinalen.

Med tanke på utfallet i Kroatias åttendedelsfinale og tsjekkernes prestasjon i tilsvarende kamp, var det nok likeså greit med tredjeplassen og plass på den «enkle» delen av finaletreet.

I åttendedelsfinalen var det Nederland som vant alle kampene i gruppespillet som ventet. Alle eksperter antok at Nederland skulle vinne dette relativt greit, men historien viser at det ikke gikk slik. Tsjekkerne hadde funnet ut hvordan de skulle spille Nederland dårlige, og ved pause stod det 0–0. Da Nederland ble redusert til ti mann ti minutter ut i andreomgangen gjorde det ikke saken noe bedre for Oranje. Tomáš Holeš sendt Tsjekkia i ledelsen etter 68 minutter, og da Schick scoret sitt fjerde mål i turneringen etter 80 minutter, var det i realiteten den berømte spikeren i kisten. Tsjekkia var til ville jubelscener videre i turneringen med 2–0, og i sin første kvartfinale siden EM i 2012.

Danmark videre tross alle odds

Med tanke på kollapsen til Christian Eriksen rett før pause i åpningskampen og tap i de to første kampene, var det nok ikke mange som regnet med at Danmark skulle avansere videre i fotball-EM. Før mesterskapet var de blant en av outsiderne, men innledningen av mesterskapet gjorde dette scenariet lite sannsynlig.

Tap mot både Finland og Belgia tilsa at danskene måtte ha marginene med seg i den siste runden. Ikke bare måtte de vinne selv, men de var også avhengig av et gunstig resultat i kampen mellom Belgia og Finland. Belgierne vant 2–0 samtidig som Danmark spilte en strålende kamp og vant 4–1 over Russland foran hjemmepublikummet i København. Med det inntok danskene andreplassen i gruppen, og ble det første laget i EM-historien som har avansert etter å ha tapt de to første kampene.

I åttendedelsfinalen ventet Wales som i andre mesterskap på rad overrasket positivt. Danskene var favoritter, og i en kamp hvor waliserne ikke fikk til stort, spilte Danmark vakker fotball og ga seg ikke før tavlen viste 4–0.

Oddstips for kvartfinalen Tsjekkia mot Danmark

Vinneren av denne kvartfinalen møter enten England eller Ukraina i semifinalen på Wembley den 7. juli. Hos bookmakerne er Danmark klare favoritter, men Tsjekkia har overrasket mange i dette mesterskapet, og seieren over Nederland viser at danskene ikke skal ta seieren på forhånd.

Statistikken viser at det ofte ender uavgjort når disse lagene møtes. Det kan bety en lang kamp i Baku. Av de siste åtte møtene er fem endt med uavgjort, Danmark har vunnet en gang, mens Tsjekkia har seiret to ganger. Imidlertid er flere av disse uavgjortkampene vennskapskamper, og siste gangen disse to lagene møttes var i en vennskapskamp som endte 1–1 i november i 2016.

I den siste obligatoriske kampen som var kvalifisering til VM i 2014, tok Danmark en sterk 3–0-seier borte i mars 2013. I det tilsvarende oppgjøret i Danmark i september 2012 endte det 0–0. Forrige gang disse to lagene møttes i EM var i 2004. Da vant Tsjekkia 3–0 i kvartfinalen. Under EM i 2000 vant tsjekkerne 2–0.

Danskene har virkelig funnet ut hvor målet står i de to siste kampene, og har nå et snitt på 2,25 mål per kamp i turneringen. Tsjekkerne ligger et mål bak med sine 1,25. Med dansker i scoringsform og en Patrik Schick som jakter toppscorertittelen, kan dette bli en målrik kamp. Derfor kan det være spennende å satse på et oddsspill med over 3,5 mål i kvartfinalen mellom Tsjekkia og Danmark.

EM 2021 Velkomsttilbud

OPP TIL 3000 KR BONUS

 
  • Stort utvalg av odds
  • Enkel og lynrask Live Betting
  • Innovative mobile løsninger
 

OPP TIL 1000 KR SPILLKREDITTER

 
  • Ledende bookie av sportsbetting
  • Tidlig utbetaling
  • Live Stream
 

OPP TIL 4000 KR BONUS

 
  • Kryptovalutaer
  • Live Casino
  • UFC-partner