EM-odds – Tyrkia mot Italia

Ventetiden er endelig over når UEFAs etterlengtede fotball-EM 2021 starter i den italienske hovedstaden fredag 11 juni. Tyrkia og Italia møtes i den første kampen i gruppe A på Stadio Olimpico i Roma. Ingen av lagene klarte å kvalifisere seg til den forrige internasjonale fotballkonkurransen som var VM i Russland for to år siden. På det viset skylder de dermed supporterne noe ekstra. Kampen mellom Tyrkia mot Italia er derfor en spennende start på turneringen.

Med Wales og Sveits i samme gruppe, er gruppe A på ingen måte en enkel sak. Derfor vil begge lag gjøre hva de kan i denne kampen for om mulig å sikre seg tre poeng. For mange oddsspillere byr dermed denne kampen på mange interessante alternativer for oddsspill. Vi ser på den nåværende formen til begge lagene og våger oss på en prognose.

Tyrkia som en outsider?

Senol Günes regnes som en helt i Tyrkia. Tross alt ledet treneren tyrkerne til en tredjeplass i deres siste verdensmesterskap i Japan og Sør-Korea i 2002. Selv om han ikke lenger spiller, fortsetter den tidligere keeperen å lede laget fra sidelinjen. Han ledet laget gjennom EM-kvalifiseringen. I gruppe H kom det tyrkiske landslaget på andreplass bak regjerende verdensmester Frankrike og kvalifiserte seg dermed til fotball-EM. De tapte kun mot Island og fikk ett poeng i hjemmekampen.

Med bare tre mål imot hadde Tyrkia ved siden av Belgia, det beste forsvaret i EM-kvalifiseringen. Det er neppe overraskende for spillere som Soyüncü, Demiral, Kabak og Celik. På midtbanen kan Hakan Calhanoglu bestemme tempoet og spille fritt. Som den kreative lederen for laget har han all frihet til å designe spillet. Som playmaker i AC Milan kjenner han italienerne godt og vet hvordan han kan komme seg fri fra forsvarerne.

Duoen Yazici og Yilmaz utgjør trusselen i angrep. Med LOSC Lille overrasket de ikke bare i franske Ligue 1, men inspirerte hele kontinentet da de avsluttet dominansen til Paris Saint-Germain og vant den franske ligaen. Samlet har disse to scoret 23 mål og hatt 9 assists.

Italia er ubeseiret på 27 kamper

Italia er verdensmester i fotball fire ganger, men hittil har de bare sikret seg en tittel i fotball-EM. Under årets mesterskap spiller Azzurri alle gruppespillkampene i Roma og har gode sjanser til å komme relativt langt i turneringen. Det gjør at laget er blant favorittene. Squadra Azzurra har et storslått forsvar. Laget har ikke tapt på 27 kamper, og i løpet av de 15 siste kampene har de bare sluppet inn tre mål. Donnarumma er allerede i en alder av 22 år, en erfaren målvakt siden han har stått mellom stengene i AC Milan de siste seks årene. Emerson, Bonucci og Florenzi vil utgjøre tremannslinjen foran ham, og disse støttes igjen av Jorginho fra midtbanen.

På midtbanen legges mye på Marco Verratti. PSG-playmakeren får støtte av Juventus-spillerne Bernardeschi og Chiesa. I angrep stoler Roberto Mancini på veteranspisser som Belotti, Insigne og Immobile. De scoret henholdsvis 20, 19 og 17 mål i Serie A i 2020/2021-sesongen.

OddsLeoVegasBet365NordicBetBetssonStake
Tyrkia887,757,758,2
X3,83,753,903,903,8
Italia1,531,51,491,491,53

EM-oddstips for kampen mellom Tyrkia mot Italia

Vi antar at Italia går seirende ut av kampen i Roma på fredag ​​og sikrer seg tre poeng. Tyrkia viste i VM-kvalifiseringskampene mot Nederland og Norge at de kan score mål, men også at forsvaret for tiden er litt usikkert.

Siden oktober 2020 har det vært mer enn to scoringer i kampene mot Serbia, Kroatia, Russland, Nederland, Norge og Latvia. Hvis du tar hensyn til Tyrkias offensive styrke og den nåværende svakheten defensivt, virker ikke oddsspillet over 2,5 mål som et urealistisk scenario.

EM 2021 Velkomsttilbud

OPP TIL 3000 KR BONUS

 
  • Stort utvalg av odds
  • Enkel og lynrask Live Betting
  • Innovative mobile løsninger
 

OPP TIL 1000 KR SPILLKREDITTER

 
  • Ledende bookie av sportsbetting
  • Tidlig utbetaling
  • Live Stream
 

OPP TIL 4000 KR BONUS

 
  • Kryptovalutaer
  • Live Casino
  • UFC-partner