#1
Bonus
3000 kr
#2
Spillkreditter
1000 kr
#3
Bonus
1000 kr + oddsboost
#4
Bonus
1000 kr
#5
Bonus
4000 kr
#1
Bonus
3000 kr
#2
Spillkreditter
1000 kr
#3
Bonus
1000 kr + oddsboost
#4
Bonus
1000 kr
#5
Bonus
4000 kr
Oddsspill – Sverige mot Ukraina

Klikk på banneret for tilbudet!

Når Sverige går ut på Hampden Park i Glasgow klokken 21.00 den 29. juni, er det klart for den siste åttendedelsfinalen i sommerens fotball-EM. Svenskene får ingen enkel oppgave med å avansere videre til kvartfinalen, for på den andre siden av banen står Ukraina. Et lag som ikke fikk ut potensialet i gruppespillet, og derfor kom seg videre med et nødskrik. Mye taler for at dette kan bli en jevnere kamp enn hva mange i utgangspunktet antar. Kampen mellom Sverige mot Ukraina lover mye spenning.

Sverige gikk til topps i gruppen

Svenskene fikk en god start på mesterskapet i åpningskampen mot Spania. En kamp mellom to lag som også møtte hverandre i to kamper i kvalifiseringen til fotball-EM. Spania var som ventet det førende laget og kom til mange sjanser, men Sverige forsvarte seg heroisk og sikret seg et viktig poeng i 0–0-kampen. Med litt tur i andreomgangen kunne de til og med «ranet» med seg alle tre poengene.

I den andre kampen sikret de seg full pott mot Slovakia etter at Emil Forsberg sikret 1–0-seier på straffespark etter 77 minutter. Sverige var videre før den siste kampen, men avhengig av resultatene kunne de ende på alt fra første- til tredjeplass i gruppen. To nye mål av Forsberg mot Polen førte Sverige til topps i gruppen med en halvtime igjen, men to mål av Robert Lewandowski sendte Spania til topps, før Viktor Claessons scoring sikret 3–2-seieren og Sverige til topps i gruppe E. En gruppeseier som også sikret svenskene plass på den enklere grenen av finaletreet.  

Ukraina skuffet i gruppespillet

Før EM begynte var Ukraina sett på som en outsider til å gjøre det bra blant mange eksperter. Mannskapet til Andrij Sjevtsjenko hadde en fin kvalifisering uten å tape en eneste kamp, og vant gruppen tre poeng foran regjerende europamester Portugal. I åpningskampen i EM fikk de en tøff start mot Nederland da nederlenderne fikk to mål i andreomgangen, men scoringer av Andrij Jarmolenko og Roman Jaremtsjuk i løpet av fire minutter gjorde at de øynet en seier. Slik gikk det ikke da Denzel Dumfries sikret nederlandsk 3–2-seier. I den andre gruppespillkampen sørget mål av Jarmolenko og Jaremtsjuk for at de vant 2–1 over Nord-Makedonia.

I den siste kampen burde Ukraina ha minst uavgjort for å føle seg sikre på avansement til utslagsrundene, men i kampen mot Østerrike fikk de til lite, og det endte med østerriksk 1-0-seier etter en flott scoring av Christoph Baumgartner. Takket være at de gjenstående kampene i de andre gruppene gikk i Ukrainas favør, avanserte laget til åttendedelsfinalen som det siste av de tredjeplasserte lagene, med tre poeng og negativ målforskjell.

Oddstips for åttendedelsfinalen Sverige mot Ukraina

Sverige er favoritt hos bookmakerne, men kampen kan nok betegnes som relativt åpen om Ukraina spiller på sitt beste. Dette er to lag som ikke har møtt hverandre ofte. Av fire kamper har Ukraina vunnet tre og Sverige en. Tre av disse har imidlertid vært vennskapskamper, og den eneste gangen de har møttes i en obligatorisk kamp var i EM i 2012. I det som var det forrige oppgjøret mellom disse to lagene, og lagenes første kamp i mesterskapet, vant Ukraina 2–1 etter to scoringer av Andrij Sjevtsjenko, etter at Zlatan Ibrahimovic hadde gitt Sverige ledelsen like før.

Det scores i gjennomsnitt 1,8 mål når disse to lagene møtes. Lagenes supportere kan håpe på at de scorer litt mer i denne kampen, og da kan et litt spenstig oddsspill for denne kampen være å plassere et spill på at det scores over 2,5 mål.

EM 2021 Velkomsttilbud

OPP TIL 3000 KR BONUS

 
  • Stort utvalg av odds
  • Enkel og lynrask Live Betting
  • Innovative mobile løsninger
 

OPP TIL 1000 KR SPILLKREDITTER

 
  • Ledende bookie av sportsbetting
  • Tidlig utbetaling
  • Live Stream
 

OPP TIL 4000 KR BONUS

 
  • Kryptovalutaer
  • Live Casino
  • UFC-partner