#1
Bonus
3000 kr
#2
Spillkreditter
1000 kr
#3
Bonus
1000 kr + oddsboost
#4
Bonus
1000 kr
#5
Bonus
4000 kr
#1
Bonus
3000 kr
#2
Spillkreditter
1000 kr
#3
Bonus
1000 kr + oddsboost
#4
Bonus
1000 kr
#5
Bonus
4000 kr
EM Oddsspill – Belgia mot Italia

EM 2021s andre kvartfinale blir en thriller mellom to av mesterskapets store favoritter, og en kamp som mange synes kommer på et altfor tidlig stadium i mesterskapet. Imidlertid er det vanskelig å kontrollere hvor man havner på finaletreet, og disse to lagene har altså havnet på den klart tøffeste grenen av dette. Det er all grunn til å vente seg et tett og spennende oppgjør når disse lagene møtes til kamp på Allianz Arena i München klokken 21. den 2. juli. Belgia mot Italia er et førsteklasses spill og lover mye spenning.

Belgia slo ut Portugal

Rangert som nummer 1 på FIFAs verdensranking var Belgia store favoritter i gruppe B, og belgierne kom seg meget greit gjennom gruppespillet med seire mot Russland, Danmark og Finland. Det var kun i kampen mot Danmark (2–1) at de måtte slite for seieren.

Åttendedelsfinalen bød på tøff motstand for belgierne som måtte ut mot regjerende europamester Portugal, anført av Cristiano Ronaldo som hittil er EMs toppscorer. Dette ble en jevn og tøff batalje på Estadio de La Cartuja i Sevilla, og avgjørelsen i kampen kom etter 42 minutter da Thorgan Hazard scoret på et fantastisk langskudd. Portugiserne kjempet og overkjørte Belgia i andreomgangen med massevis av sjanser, men det utlignende målet kom aldri, og dermed ble det tidlig exit for mesteren fra 2016.

Foran kvartfinalen er det fremdeles usikkert om Kevin De Bruyne og Eden Hazard spiller eller ikke. De Bruyne fikk en vridning i ankelen etter en takling og måtte stå av etter et par minutter av andreomgangen mot Portugal. Like før slutt meldte også Hazard pass etter en muskulær skade. Kanskje blir en eller begge av disse klare til kvartfinalen, men spesielt om De Bruyne ikke spiller, svekkes Belgia betydelig. I det innledende gruppespillet scoret Romelu Lukaku tre mål, og selv om det ikke ble mål i åttendedelsfinalen, blir han en viktig brikke i den kommende kvartfinalen. Spesielt om Hazard og De Bruyne ikke blir kampklare.

Italia måtte slite mot Østerrike

I likhet med Belgia tok Italia seg greit gjennom gruppespillet med seire mot Tyrkia, Sveits og Wales. På veien slapp de heller ikke inn mål. I åttendedelsfinalen mot Østerrike var de klare favoritter, men naboen i nord hadde taktikken på plass og det ble en tett og spennende kamp. Ved full tid stod det fortsatt 0–0 og EM 2021s første spilleforlengelse var en realitet.

I den første ekstraomgangen virket det hele avgjort etter scoringer av innbytterne Federico Chiesa og Matteo Pessina, men en redusering av Saša Kalajdžić i den andre ekstraomgangen gjorde at spenningen i kampen holdt seg helt til dommeren blåste av etter 120 minutter, og lettede italienere kunne slippe jubelen løs etter å ha slått Østerrike med 2–1.

Italia har ikke tapt på 31 kamper og satte ny nasjonal rekord med seieren over Østerrike. Da Kalajdžić scoret for Østerrike etter 114 minutter hadde de også slått den gamle rekorden på 1 143 minutter uten mål imot. I åttendedelsfinalen stoppet dette på 1 169 minutter. Skal Italia fortsette denne ubeseirede rekken må de spille opp mot sitt beste i kampen mot Belgia. 

Oddstips for kvartfinalen Belgia mot Italia

Vinneren av denne kvartfinalen skal spille semifinale på Wembley den 6. juli mot enten Spania eller Sveits. Italia er klare favoritter hos bookmakerne, men stiller Belgia med sitt beste mannskap blir dette en jevn kvartfinale.

Italia har et visst overtak på Belgia med fire seire på de åtte siste møtene. Belgia har to seire og to av disse har endt uavgjort. I gruppespillet i EM i 1980 endte det 0–0, mens Italia vant 2–0 i EM i 2000. En EM-kvalifiseringskamp i 1972 er siste gang belgierne slo italienerne i en obligatorisk kamp. To vennskapskamper i 2008 og 2015 endte med italiensk 3–1 i det første møtet, mens belgierne vant tilsvarende i det andre. Lagene har ikke møtt hverandre siden gruppespillet i EM i 2016, og da vant Italia 2–0.

Statistikken viser at det er blitt scoret 2,4 mål i gjennomsnitt når disse lagene har møttes de fem siste gangene. Begge lagene har et offensivt DNA, så et flott oddsspill på denne kvartfinalen er å satse på at de scores over 2,5 mål.

EM 2021 Velkomsttilbud

OPP TIL 3000 KR BONUS

 
  • Stort utvalg av odds
  • Enkel og lynrask Live Betting
  • Innovative mobile løsninger
 

OPP TIL 1000 KR SPILLKREDITTER

 
  • Ledende bookie av sportsbetting
  • Tidlig utbetaling
  • Live Stream
 

OPP TIL 4000 KR BONUS

 
  • Kryptovalutaer
  • Live Casino
  • UFC-partner