Bet365 Sportsbook

Bet365 er et av de største navnene innen sportsbetting og selskapet tilbyr odds på et stort utvalg av idretter. Norske spillere kan registrere seg og spille odds hos Bet365 ved å satse på alle de store sportslige begivenhetene. Dette inkluderer sommerens EM 2021 i fotball. Lær mer om nettstedet og hva det tilbyr i vår anmeldelse av Bet365.

Om Bet365

 • Etablering – Ble lansert i 2000
 • Lisenser – Lisensiert av Malta Gaming Authority. Selskapet har også lisenser fra UK Gambling Commission og Gibraltar Gambling Commission.
 • Språk – Tilgjengelig på norsk, engelsk, spansk, italiensk, svensk, portugisisk, nederlandsk, dansk, polsk, rumensk, nederlandsk og mer.
 • Betalingsmåter – Godtar betalinger fra de fleste større betalingsleverandører.
 • Eier/operatør – Nettstedet eies og drives av Bet365
 • Utbetalingstider – Utbetalinger håndteres vanligvis raskt, men det vil avhenge av metoden du bruker.
 • Alternativer for kundekontakt – 24/7 live chat, e-post eller per post.

Bet365 ble grunnlagt i 2000 av Denise Coates som på det tidspunktet drev bettingfirmaet til sin far. Det bestod av fysiske butikker i Storbritannia. Senere solgte Bet365 bettingbutikkene og vendte all oppmerksomheten mot online betting, siden Coates så på dette som bransjens fremtid. Siden den gang er nettstedet blitt et av de største og mest gjenkjennelige bettingselskapene i verden. I dag tilbyr merkevaren sportsbetting til land over hele Europa og andre kontinenter. Med lisens fra Malta Gaming Authority (MGA) og flere andre som UK Gambling Commission og Gibraltar Gambling Commission, tilbyr Bet365 kundene sine en rettferdig og lovlig spillopplevelse.

Siden etableringen har Bet365 også ekspandert med både nettcasino og poker, men hovedfokuset har alltid vært på sportsbetting. Sportsutvalget som tilbys er et av de mest omfattende du finner i en hvilken som helst sportsbook på nettet. I sportsseksjonen finner du regelmessig noen av de beste oddsene på tvers av de største sportene og konkurransene. Siden selskapet har vært i bransjen i så lang tid, har det bygget opp et utmerket rykte hos spillere i Norge, Storbritannia, Europa og Canada. I 2010 vant nettstedet Operator of the Year-prisen ved eGaming Review Awards. Det ble også rangert som nettspillfirma nummer én tre år på rad mellom 2010 og 2012.

Fordeler og ulemper

Bet365s utmerkede rykte kombinert med kvaliteten på nettstedet, gjør selskapet til et av de beste valgene for alle som leter etter et nytt nettsted å spille odds på. Nettstedet er enkelt å bruke, og du finner raskt det du er ute etter i den lange listen med forskjellige idretter og arrangementer. I tillegg kan spillerne få mest mulig ut av mange gode kampanjer når de spiller odds hos Bet365. Dette hjelper dem med å få mer verdi ut av sportsspillene sine.

Hvis du liker å spille på odds mens du er på farten, får du en utmerket spillopplevelse på mobile enheter hos Bet365. Uavhengig av om du har en Android- eller iOS-enhet, er det enkelt å logge inn på kontoen din, gjøre innskudd, plassere oddsspill og ta ut gevinstene dine. Du kan enten spille direkte i nettleseren på din mobile enhet eller laste ned Bet365-appen. Det siste gjør det enda enklere å plassere mobilspill. Alle funksjonene som du finner på hovedsiden, er også tilgjengelige på mobil. Så lenge du har en stabil internettforbindelse kan du spille odds når og hvor du vil.

PositivtNegativit
Trygt og pålitelig, lisensiert av flere store spillmyndigheterKampanjer fokusener hovedsakelig på fotball
Massevis av flotte funksjoner, inkludert live streaming, tidlige utbetalinger og mer
Utmerkede odds som matcher de fleste store bettingnettsteder
Mobilapp tilgjengelig for Android- og iOS-enheter

Bet365 – Registreringsbonus

Når du registrerer deg for første gang hos Bet365, får du sjansen til å benytte deg av et anstendig velkomsttilbud verdt opptil 1.000 kr. Denne bonusen er utrolig enkel å hente og er en fin måte å øke saldoen din på når du blir kunde på siden. Det eneste du trenger å gjøre er å opprette en konto og gjøre et kvalifiserende innskudd. For det første innskuddet får du en matchende bonus på 100 %. Det gjør at du dobler det du kan spille for opptil maksimalt 1.000 kr.

Hent dette tilbudet ved å registrere deg hos Bet365 og gjør et innskudd på minst 50 kr. Etter at du har hentet tilbudet må du plassere kvalifiserende oddsspill som tilsvarer beløpet du har satt inn. Disse må plasseres til en odds på minst 1,20. Når spillene er avgjort blir innskuddet ditt matchet i form av spillkreditt. Spillkreditten kan ikke utbetales, men du kan bruke den til å satse på det du ønsker av sport på nettstedet.

Bonuser og kampanjer i Sportsbooken

Ved siden av velkomsttilbudet, tilbyr Bet365 mange løpende tilbud. Dette for å gjøre oddsspill enda mer spennende og forhåpentligvis mer lønnsomt også. De viktigste kampanjene hos Bet365 inkluderer tidlige utbetalinger på fotballspill, akkumulatorbonuser, pengene tilbake på målløse uavgjortkamper. Samt ubegrenset antall spill på første målscorer på en kupong.

Utvalget av forskjellige kampanjer som er tilgjengelige hos Bet365, gir deg massevis av god verdi når du spiller odds på de store konkurransene. Bonusene er spesielt rettet mot store idretter som fotball, og hjelper til med å gjøre betting enda mer spennende.

Tidlig utbetaling

Bonusen for tidlig utbetaling gir deg gevinstene dine tidlig hvis laget du støttet får en tomålsledelse. Hvis du satser på at et lag vinner ved heltid i en europeisk fotballkamp, ​​blir innsatsen din betalt ut tidlig hvis laget får en ledelse på to mål når som helst i kampen.

Akkumulator på fotball

Akkumulatorbonusen kan øke gevinstene dine med opptil 70 %. Jo flere valg du legger til akkumulatoren din, desto større blir den potensielle bonusen. Tre valg legger til en bonus på 5 %, mens du kan hente en bonus på 70 % på alle gevinster hvis du har en vellykket akkumulator med 14 eller flere valg. Denne kampanjen er tilgjengelig for all europeisk fotball, inkludert Premier League, La Liga, Bundesliga, UEFA Champions League og mer.

Avgjørelse ved 0-0

Hvis det blir målløst og uavgjort, kan du få pengene tilbake. Ingen ønsker å se en kamp slutte 0-0, minst av alt hvis du har satset på at det scores mål. Hvis du satser på riktig resultat, mål ved halvtid / fulltid eller scorecast og kampen ender 0-0, får du innsatsen tilbake hos på Bet365.

Fotball – Avgjørelse ved bytte

Til slutt, hvis du satser på en spiller på alle aktuelle markeder i en hvilken som helst kamp, ​​vil Bet365 returnere innsatsen din hvis spilleren du har spilt på byttes ut før pausen.

Bet365: Spillmarkeder og odds

Bet365s viktigste fordel overfor konkurrerende bettingselskaper er kvaliteten og variasjonen i spillmarkedene og oddsen som de har tilgjengelig. Dette er en av de viktigste egenskapene hos en online sportsbook, siden forskjellen mellom oddsen som tilbys på noen nettsteder kan utgjøre en stor forskjell på gevinstene dine. Du ønsker å forsikre deg om at alle bettingsidene du spiller hos har et stort utvalg av markeder du kan satse på samt gode odds på favorittsportene dine.

Hos Bet365 finner du et stort utvalg av markeder innen store idretter. Dette inkluderer fotball, rugby, cricket, hesteveddeløp, tennis og mer. I tillegg til alle de populære idrettene, gir Bet365 deg også omfattende dekning av flere nisjeidretter. Totalt finner du mer enn 30 forskjellige idretter, med oddsspill tilgjengelig på et stort utvalg av forskjellige arrangementer fra hele verden.

Store konkurranser som Premier League, Champions League, Premiership Rugby, Grand National og flere tilbys, slik at du kan satse på dem. Du finner også internasjonale turneringer som EM i fotball, T20 World Cup, Six Nations og andre. Velg fra kategoriene til venstre på siden, eller bruk søkefeltet for å umiddelbart finne laget, arrangementet eller sporten du leter etter.

På hovedsiden til Bet365 vises store kommende begivenheter for oddsspill midt på skjermen. Under dem kan du finne alle gjeldende kamper med livebetting, som viser tid, nåværende resultat og oppdaterte odds for hver kamp. Hvis du utelukkende vil fokusere på kamper som pågår, kan du øyeblikkelig bytte til bare å vise livespill ved å trykke på knappen øverst på siden.

Markedene hos Bet365 inkluderer alle standardalternativene du forventer å finne på alle store bettingsider. Jo større kampen er, desto flere markeder finner du, men Bet365 tilbyr et imponerende utvalg av markeder over et bredt spekter av ligaer og sporter. Uansett hvordan du liker å satse, finner du mange alternativer for oddsspill før kampen og livespill.

Oddsen hos Bet365 er blant de beste du vil finne hos et hvilket som helst bettingnettsted. Spesielt når det gjelder Premier League har Bet365 gode odds. Ofte tilbyr de bedre odds enn andre store bettingsider. Da vi sjekket oddsbetingelsene på kommende Premier League-kamper, hadde Bet365 de beste oddsene på halvparten av de 18 kampene.

Odds for EM 2021

Som forventet tilbyr Bet365 odds på UEFAs fotball-EM denne sommeren. For tiden tilbyr nettstedet odds på alle åpningskampene. Utover dette kan du også satse på hvilke lag du tror går videre fra gruppespillet og hvilke lag som ikke gjør det. Du kan også plassere odds på hvilket lag du tror vinner EM-turneringen.

EM-kampene har alle de vanlige oddsmarkedene for fotball. Inkludert markeder som sluttresultat, dobbelsjanse, riktig resultat, halvtid / fulltid samt totalt antall mål. I løpet av kampen kan du også satse live mens det hele foregår på banen. Bet365 tilbyr omfattende med alternativer når det kommer til livebetting. Vi vil dekke dette mer senere, men i løpet av EM 2021 kan du være med på det som skjer ute på fotballbanen samtidig som du plasserer liveodds på hvordan du tror kampen vil gå.

Når det gjelder tilbudte odds på EM 2021, fant vi ut at Bet365 har lignende odds som andre store bettingsider. Den nåværende oddsen på at England vinner EM ligger på 6,00. De er felles favoritter sammen med Frankrike. Disse oddsene kan endres når turneringen starter, men vi forestiller oss at Bet365s odds vil være i tråd med de fleste andre store bookmakere.

Bet365-funksjoner

Noe av det beste med Bet365 er det utmerkede utvalget av funksjoner som gjør det enklere og morsommere å bruke nettstedet. Her er et utvalg av de beste funksjonene vi oppdaget da vi vurderte nettstedet:

Live bettingOddsspill live er en av de morsomste måtene å spille odds på. Det kan også være utrolig lønnsomt. I stedet for å plassere et oddsspill før kampen begynner, er spill på liveodds at du satser mens kampen pågår. Hos Bet365 er spillalternativene og markedene med liveodds omfattende. Det gir deg muligheten til å satse på omtrent hva som helst mens kampen pågår. Alternativer for live betting vises på hovedsiden, og du kan velge alternativet med live betting hvis du kun ønsker å se kamper som pågår. Live statistikk er tilgjengelig, og noen kamper kan også ses på live streaming.

Live streaming – Bet365 skiller seg ut fra mange andre nettsteder ved å tilby live streaming for et stort antall idretter og arrangementer. For å se levende bilder på strømming trenger du bare å ha penger på kontoen din, eller ha plassert et spill i løpet av de siste 24 timene. Du kan se strømmer så lenge du vil, noe som gir deg bedre innsikt i hvordan kampen går og hjelper deg med å foreta smartere spill. Under forutsetning av at du har en stabil internettforbindelse, er strømming tilgjengelig på stasjonære og mobile enheter. * Georestriksjoner gjelder. Penger på konto eller et plassert spill innen de siste 24 timer kreves.

Tidlig utbetaling – Bet365 tilbyr tidlig utbetaling på utvalgte kamper hvis visse krav er oppfylt. Tomålsledelsen er et konkret eksempel på dette. Hvis du satser på at et lag skal vinne en europeisk fotballkamp, ​​og det valgte laget går opp i en tomålsledelse når som helst i kampen, utbetaler Bet365 gevinstene dine tidlig.

Oddsbygger – Oddsbyggeren hos Bet365 gir deg mer kontroll over innsatsene dine ved at du kan lage unike spill på enhver fotballkamp. Velg forskjellige valg fra en rekke oddsmarkeder på en og samme tippekupong. Som et eksempel kan du velge første målscorer, begge lag kommer til å score mål samt antall hjørnespark i en kamp. Deretter beregnes oddsen og du kan plassere oddsspillet. Velg oddsbyggeralternativet fra menylinjen for å lage en.

Betalingsmetoder

Hos Bet365 håndteres innskudd og uttak trygt og sikkert. Akkurat slik du forventer av et nettsted med et så langvarig rykte. Flere betalingsalternativer tilbys slik at du kan velge det som passer deg best. Du må sette inn minst 50 kroner for å komme i gang. Den maksimale størrelsen på innskuddet avhenger av metoden du velger.

Når du ønsker å foreta et uttak fra Bet365-kontoen din, må du bruke samme metode som du benyttet da du satte inn pengene. Dette følger av anti-hvitvaskingsreglene. Er det teknisk umulig å bruke samme metode ved uttak, vil utbetalingen ekspederes via bankoverføring. Du må også bekrefte ID-en din ved å laste opp de nødvendige dokumentene. Denne prosessen kan ta noen virkedager å fullføre, men når den er fullført vil du kunne ta ut penger som du ønsker. Minimumsuttaket er 50 kroner for de fleste metoder. Tiden det tar å få overført pengene avhenger av utbetalingsmetoden. Det innebærer alt fra 24 timer til fem virkedager.

Kundeservice

Hvis du får noen problemer eller utfordringer når du bruker Bet365, tar du kontakt med teamet på kundesupport. Hos Bet365 har de en live chat-tjeneste som er bemannet 24/7. Medarbeiderne der gir deg raske og nyttige svar på eventuelle problemer du måtte ha angående nettstedet eller kontoen din. Du kan også sende en e-post eller skrive til teamet hvis du heller foretrekker det.

Bet365 Oppsummering

Bet365 er et av de største sportbettingmerkene i verden. Det er lett å se hvorfor basert på hva de tilbyr og kvaliteten på nettstedet. Når det gjelder tilgjengelige idretter og oddsmarkeder, så finner du alle de store sportene og idrettsarrangementene. Akkurat slik du forventer. På toppen av dette finner du mye annet som du også kan spille odds på. I tillegg er det nesten alltid noen live spill tilgjengelig på forsiden. Oddsen på disse markedene er alltid konkurransedyktig sammenlignet med andre bookmakere. I mange tilfeller har Bet365 bedre odds.

Sammenlignet med mange andre bookmakere, har også Bet365 mye å tilby spillerne sine utover det å spille på odds. Du kan benytte deg av live streaming, oddsbygger og mange flotte kampanjer som blant annet tidlig utbetaling av gevinster. I tillegg til dette er det enkelt å bruke Bet365, og bettingselskapet er tilgjengelig på både PC og mobile enheter. Appen gir deg en enda bedre brukeropplevelse og gjør det enda enklere å plassere odds og liveodds uansett hvor du befinner deg i verden. Hvis du ønsker å se med egne øyne hva Bet365 har å tilby, kan du registrere deg i dag og samtidig hente dine gratis spillkreditter.

EM 2021 Velkomsttilbud

OPP TIL 3000 KR BONUS

 
 • Stort utvalg av odds
 • Enkel og lynrask Live Betting
 • Innovative mobile løsninger
 

OPP TIL 1000 KR SPILLKREDITTER

 
 • Ledende bookie av sportsbetting
 • Tidlig utbetaling
 • Live Stream
 

OPP TIL 4000 KR BONUS

 
 • Kryptovalutaer
 • Live Casino
 • UFC-partner